Stary...Rajpierw Zobacz , Pózniej Pisz :!: Tak Ci radzę.Mało ze pusciles posta aż2 razy..To jeszcze mi tu robisz..zamieszanie :!: Jak pisalem wyzej , wieczorem, uzupelnię tabele.. :]sarki ale patrzalem i bylo ok 100 osob a wpiosalem dobrze:/cos tu moz niedziala i tyle i mam pecha;:/
Ahh...Zapisałes się i teraz czekasz na losowanie :] Nie stawiasz za zadną kasę ! poprostu podajesz typy...Prosciej Ci tego nie wytlumaczę..bo ja zostalem zapisany do konkursu a jak sie konkurs zacznie to co bo ja 1 raz uczestnicze w takim turnieju to sie wogule za kase puzcza czy jak bo regulamin juz przeczytalem a tam nic o tym niema prosze o odpisanie
W konkurasach organizowanych na tym forum nietrzeba mieć żadnych pieniędzy , jedynie trzeba być zarejestrowanym.musze miec jakies pienidze na koncie czy za darmo to jest
Za darmo :!: Na Tym forum , nie musisz mieć nic KASY !! Konkursu są za friko..a jesli wygrasz , to dostaniesz kasę.musze miec jakies pienidze na koncie czy za darmo to jest
Gdyż to są najlepsze Firmy Bukmacherskie w Internecie więc niech juz są wszystkie , A co do tego że dzieciaka to dopuściłes się obrazy moda za którą otrzymujesz Ostrzeżenie ! ???? PozdrawiamTO dklaczego sa na liscie tak smieszne buki jak Bet-at-home czy czy GB?
Można...Jeśli Przeciwnik da 1 , to ty mozesz dać X , X2 ; 1X...no under/over...etc. Tylko nie mozesz dać 1 [/b]A czy można typować np 1X jeśli przeciwnik da typ 1 :?: