Mam do Ciebie parę pytań,czy Ty znasz sie na hokeju?Czytajac Twojego posta mam wrazenie,ze nie!!!
Moim zdaniem typy powinno sie podawać w wyznaczonym czasie np dzień prędzej jeszcze przez rozpoczęciem jakiego kolwiek meczu w dniu rundy. Wtedy by wszystko było ok.
Ładnie to ująłeś dzień prędzej...Czy znasz jakiegos buka ,który ,,dzień prędzej'' wystawi ofertę na
NHL?
ja straciłem np punkty na jednej z rudn bo na poczatku było podane ze co 2 dni jest rozegrana runda a tu nagle była runda w niedziele potem chyba w środe i zaraz w czwartek, jak jest regulamin to sie go nie zmienia nie dość ze wogóle wtedy nie podałem typów to dostałem ejszcze punkty minusowe a z tego wychodzi ze jak była kolejka przeniesiona na środe to logicznie wynika ze następna bedzie w piątek a nie w czwartek
Parę kolejek zostało przesunietych ,ze wzgledu na małą ofertę danego dnia,takze również nie z naszej strony wpłynął wniosek ,aby dana kolejkę przesunąć ,tylko ze strony userów...
JESTEM PEWIEN ZE TEN
KONKURS WYGRA KTOŚ Z MODERATORÓW
Nie sadzisz,ze to juz było załosne?Sami sponsorują i sami wygrają?Nie lepiej było by pomiedzy nami, modami te pieniażki podzielić?
Jednym słowem
konkurs wam sie nie udał
Jeszcze się nie skonczył ,a się nie udał ,typowa mentalność Polaków...
Sprawdziłem wyniki idol9 w turnieju hokejowym...Rozumiem Twoja frustrację zająłeś 5 miejsce i nie awansowałeś do 1/32.To nie powód ,aby moderatorom ,którzy zajmują się podliczaniem wyników przysłowiowo dokopać.
P.S Rzadko kto potrafi mnie wyprowadzić z równowagi ,Tobie sie udało.Nastepnym razem ,,dzień predzej' pomyśl zanim napiszesz...