>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

I 0

idol9

Użytkownik
Będą dzisiaj podliczone grupy?? Bo dobrze by było wiedzieć kto jak stoi przed ostatnią kolejką.

Prosze moderatorów o podlczenie bo w Grupie G brakuje podliczenia 2 kolejek

dominic 0

dominic

Użytkownik
Grupa B

mam błąd w punktacji po 20tu kolejkach mam 13zwycięstw = 39pkt w tym 5 podwójnych zwycięstw czyli +5pkt czyli sumie mam 44pkt nie 43

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Mam takie pytanie z ciekawosci (kto pyta nie bladzi ;-) )
Kiedy beda rozlosowane pary 1/16 konkursu , chyba ze jeszcze niewiecie :p
Pozdro

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Będą rozlosowane, jak wszystkie grupy zostaną podliczone ;)

A z 1/16 ruszamy między sobotą, a poniedziałkiem ;)

sieku 31

sieku

Użytkownik
Troche mamy pecha że nasza grupa, choć &#39;B&#39; to jest podliczana na końcu... szarym końcu...

K 0

kubson18

Użytkownik
DLACZEGO Z GHRUPY A AWANSOWAL FCBIALAS JAK ON NIETYPOWAL 2 KOLEJEK Z RZEDU ALE OSZUSTWO
NIEZGADZAM SIE Z TYM POWINIENM JA AWANSOWAC OSZUSCI NO WIADOMO BO TO FCBIALAS PODLICZAL I GDZIE ADMINISTRATOR MA ODPASC BO TE DWIE KOLEJKI GRAL Z KOLESIAMI CO ICH WOGULE NIEMA ALE POWINIEN DAC JAKIES TYPY A NIE ZE NIEDAL I SE WPISAL 6 PUNKTOW NAEWNO PROSZE TO ZMIENIC

sieku 31

sieku

Użytkownik
FCbialas napewno nie dopisałby sobie punktów za mecze z graczami, którzy zrezygnowali z konkursu gdyż jeszcze wczoraj wieczorem pisał mi że w takim przypadku nie trzeba podawać typów bo i tak nikt nie dostaje punktów...
Dlatego to pewnie jakaś pomyłka:p
Ale poruszając ten temat to dość nieetyczne by madzeratorzy sprawdzali wyniki w swoich grupach... potem właśnie rodzą się takie, zapewne niesłuszne podejżenia.

I 0

idol9

Użytkownik
ja straciłem np punkty na jednej z rudn bo na poczatku było podane ze co 2 dni jest rozegrana runda a tu nagle była runda w niedziele potem chyba w środe i zaraz w czwartek, jak jest regulamin to sie go nie zmienia nie dość ze wogóle wtedy nie podałem typów to dostałem ejszcze punkty minusowe a z tego wychodzi ze jak była kolejka przeniesiona na środe to logicznie wynika ze następna bedzie w piątek a nie w czwartek

JESTEM PEWIEN ZE TEN KONKURS WYGRA KTOŚ Z MODERATORÓW

Zauważyłem o wiele więcej niedociągnięć np coś takiego ze typy mozna było podawać dzien prędzej przypuśmy gramy NHL na noc wchodzi jakiś kurs to przeciwnik ma taki plus ze moze czekać jak zakończą sie mecze rywala i wtedy typuje bo kursach niskich bo wie ze wygra. Moim zdaniem typy powinno sie podawać w wyznaczonym czasie np dzień prędzej jeszcze przez rozpoczęciem jakiego kolwiek meczu w dniu rundy. Wtedy by wszystko było ok.

Jednym słowem konkurs wam sie nie udał
Pewnie i tak usuniecie tego posta bo uważacie ze zaśmiecam tym forum ale to jest prawda co napisałem

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Mam do Ciebie parę pytań,czy Ty znasz sie na hokeju?Czytajac Twojego posta mam wrazenie,ze nie!!!

Moim zdaniem typy powinno sie podawać w wyznaczonym czasie np dzień prędzej jeszcze przez rozpoczęciem jakiego kolwiek meczu w dniu rundy. Wtedy by wszystko było ok.
Ładnie to ująłeś dzień prędzej...Czy znasz jakiegos buka ,który ,,dzień prędzej&#39;&#39; wystawi ofertę na NHL?

ja straciłem np punkty na jednej z rudn bo na poczatku było podane ze co 2 dni jest rozegrana runda a tu nagle była runda w niedziele potem chyba w środe i zaraz w czwartek, jak jest regulamin to sie go nie zmienia nie dość ze wogóle wtedy nie podałem typów to dostałem ejszcze punkty minusowe a z tego wychodzi ze jak była kolejka przeniesiona na środe to logicznie wynika ze następna bedzie w piątek a nie w czwartek
Parę kolejek zostało przesunietych ,ze wzgledu na małą ofertę danego dnia,takze również nie z naszej strony wpłynął wniosek ,aby dana kolejkę przesunąć ,tylko ze strony userów...

JESTEM PEWIEN ZE TEN KONKURS WYGRA KTOŚ Z MODERATORÓW
Nie sadzisz,ze to juz było załosne?Sami sponsorują i sami wygrają?Nie lepiej było by pomiedzy nami, modami te pieniażki podzielić?

Jednym słowem konkurs wam sie nie udał
Jeszcze się nie skonczył ,a się nie udał ,typowa mentalność Polaków...

Sprawdziłem wyniki idol9 w turnieju hokejowym...Rozumiem Twoja frustrację zająłeś 5 miejsce i nie awansowałeś do 1/32.To nie powód ,aby moderatorom ,którzy zajmują się podliczaniem wyników przysłowiowo dokopać.

P.S Rzadko kto potrafi mnie wyprowadzić z równowagi ,Tobie sie udało.Nastepnym razem ,,dzień predzej&#39; pomyśl zanim napiszesz...

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
DLACZEGO Z GHRUPY A AWANSOWAL FCBIALAS JAK ON NIETYPOWAL 2 KOLEJEK Z RZEDU ALE OSZUSTWO
NIEZGADZAM SIE Z TYM POWINIENM JA AWANSOWAC OSZUSCI NO WIADOMO BO TO FCBIALAS PODLICZAL I GDZIE ADMINISTRATOR MA ODPASC BO TE DWIE KOLEJKI GRAL Z KOLESIAMI CO ICH WOGULE NIEMA ALE POWINIEN DAC JAKIES TYPY A NIE ZE NIEDAL I SE WPISAL 6 PUNKTOW NAEWNO PROSZE TO ZMIENIC
podliczyłem sobie nas dokładnie i mi wychodzi że mam wiekszośc ilosc ,pkt jesli sadzisz inaczej prosze mi to pokazac.

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
witam,
może ktos odebrać to za podlizywanie się ale nie mam tego na celu konkurs był fajny, dzięki Wszystkim kto go zorganizował i pracował przy nim, a także przeciwnikom z grupy f , zdobyłem 5 miejsce to za &quot;podium&quot; ale liczę że nie będzie to ostatni konkurs tego typu może teraz coś z tenisa ???, mozna sie trochę podszkolić podczas takiego turnieju, mobilizuje do zdobywania &#39;wiedzy&quot; na temat dyscyplin, o ligach itd,
dzięki jeszcze raz dla Wszystkich co się przyczynili do Konkursu po stronie organizatorów jak i grających
pozrdwiam
dark1976

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kubson, takie oskarżenia powinieneś poprzeć jakimiś dowodami. Następnym razem za pisanie oskarżeń bez dowodów dostaniesz BAN :!:

idol9, a nwet gdyby wygrał mod to co :?: Ustawione :?: Too modzi nie mają prawa brać udziału w konkursach czy co :?: Piszesz głupoty... :?

pzDr

sieku 31

sieku

Użytkownik
Nikogo o oszustwa nie posądzam, zwłaszcza że ciężko coś przekręcić pod tak czujnym okiem graczy ale...
Moderator biorący udział w grze niepowinien sam podliczać swoich typów i móc je edytować.Zastanówcie się ile to podejżeń rodzi. A i jest dość nieetyczne a nawet powiedziałbym że wygląda fatalnie. Oczywiście niech biorą udział w konkursie, niech wygrywają ale niech to wygląda jakoś.
Dlatego apeluję by opiekunami dalszej części konkursu zostali modzi niebiorący w nim udziału. Moim zdaniem załagodzi to konflikty i sprawi że nasz konkurs będzie poważniej wyglądał.
;-)

W 2

wislak

Forum VIP
ludzie przeciez modzi sie znaja to tez by sobie mogli robic przekrety... jeden by pomagal drugiemu... zauwazyl ktos jakąs pomyłke?! NIE! bo takich nie ma! my jestesmy uczciwi, nikt nie chce swojej reputacji zepsuc jakimis oszustwami bo to i tak wyjdzie. admini mają dostęp do histroii edycji wiec jak ktos ma jakis problem to moze sie spytac admina...
koniec tematu - komus trzeba wierzyc - jak nie prowadzącym to komu?
to nie PZPN!! my nie sprzedajemy meczy!

Do góry Bottom