janusz0575
Użytkownik
to znaczy że ta kolejka jest dziś? bo tego nie ma napisane że termin jest na dzisiaj chciałbym wiedzieć z kąd oni to wzieli że akurat dziś jest 14 kolejka
Zapraszam do przeczytania regulaminu ????Ello gram z kolesiem z czarnej listy,mam normalnie typować???? z gory dzieki za odpowiedz pozdr ????
[red]11. Pytania związane z konkursem proszę pisać w temacie "Pytania, propozycje, niezgodności"Zapraszam do przeczytania regulaminu ????Ello gram z kolesiem z czarnej listy,mam normalnie typować???? z gory dzieki za odpowiedz pozdr ????
nie masz czytac wszystkiego...[red]11. Pytania związane z konkursem proszę pisać w temacie "Pytania, propozycje, niezgodności"Zapraszam do przeczytania regulaminu ????Ello gram z kolesiem z czarnej listy,mam normalnie typować???? z gory dzieki za odpowiedz pozdr ????
tak sie sklada ze czytałem regulamin i to nie raz,dzieki za wyczrpującą odpowedż :mrgreen: , Wislak.. nie jestem modem zeby czytac wszystko na forum a ciezko czytac 42 strony tego badziewia w ktorym prawie na kazdej stronie jest twoj post i to nie jeden,trzeba było nic nie pisac zamiast marudzić ????
Major niestety przykro mi ale nie możemy zrobic wyjątków itd. wyraźnie jest to napisane w Regulaminie musisz się pogodzić z tym że niestety jednej kolejki nie typowałeś, ale głowa do góry jeszzcze jest sporo meczy ????niestety nie moglem podac typów na 14 kolejke, ponieważ dopiero wrocilem z podrozy a nie mialem dostepu do neta, a teraz jjuz jest za pozno :/
POGODZIC to sie pogodzilem , ale mam nadzieje ze przez ta jedna kolejke nie zostane skreslony z konkursuMajor niestety przykro mi ale nie możemy zrobic wyjątków itd. wyraźnie jest to napisane w Regulaminie musisz się pogodzić z tym że niestety jednej kolejki nie typowałeś, ale głowa do góry jeszzcze jest sporo meczy
Nie za to ze nie typowałes jednej kolejki nie zostaniesz skreślony ale staraj się obstawiać cały czas. A jak wyjeżdżasz to podeslij modowi na PW twoje typy na jutrzejszy dzień i po sprawie.POGODZIC to sie pogodzilem , ale mam nadzieje ze przez ta jedna kolejke nie zostane skreslony z konkursu
O to się nie martw johnygangsta będzie zajmuje się właśnie tą grupą wiec nie ma obaw. Na 1 stronie są dostępne wyniki 13 kolejek.nie był bym tego taki pewien czy tabela grupy B bedzie zaktualizowana przed koncem rozgrywek