>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Sory dopiero teraz zobacyzlem post Wiślaka a typy juz podalem.
Wiec wprowadzam korekte:

Ted vs urygus stan rywalizacji po 1 rundzie 1:0 dla mnie :spokodfhgfh:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Marvel :!: Gdybyś wiedział, że osoby, kttóre są na czarnej liście już są zdyskwalifikowane to byś wiedział, że nie musisz typować... Masz pauze :!:

Od 12ej kolejki NIE TYPUJEMY z OSOBAMI NA CZARNEJ LIŚCIE :!:

M 0

major0

Użytkownik
prosze o korekte w grupie F, gdyz podalem typ ktory odbywa sie jutro heh moje niedopatrzenie :/

prosze o zmiane na:

07.02 19:30 Germany-Slovenia (1 tercja) - 1,80

oraz zmiana AKO na : 52,20

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Proszę o podanie wyniku: Dania (u18) - Francja (u18) Szukałem wszędzie gdzie się dało.... I nie ma :] Jak nie dostane go do 18ej, podliczam bez tego typu :!: ;)

pzDr :!:

Już mam :p

grucha15 0

grucha15

Użytkownik
Marvel :!: Gdybyś wiedział, że osoby, kttóre są na czarnej liście już są zdyskwalifikowane to byś wiedział, że nie musisz typować... Masz pauze :!:

Od 12ej kolejki NIE TYPUJEMY z OSOBAMI NA CZARNEJ LIŚCIE :!:

w 12 kolejce mam typowac przeciwko Drewciowi, a on jest na czarnej liscie. To co mam nie typowac?

M 0

major0

Użytkownik
dlaczego wciaz znajduje sie na czarnej liscie mimo iz nadal uczestnicze w turnieju?? :/ , czy to oznacza ze teraz od 12 kolejki skonczylem udzial w konkursie ?:/

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
Sory dopiero teraz zobacyzlem post o podawaniu wyniku z pierwszej kolejki juz
Wiec wprowadzam korekte:

johnnygangsta vs VOLODYA 1:0

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Do moda w grupie B , brat wysłał mi typy sms&#39;em bo jest w podrozy i wysyłąłem typy z mojego konta

kry19 0

kry19

Użytkownik
Jeżeli nie typujemy meczów z osobami z czarnej listy to proszę o usunięcie mojego typu na 12 kolejkę w grupie F.

maciek90 306

maciek90

Użytkownik
Dlaczego nadal ejstem na czarnej liście?? Nie typowałem tylko piewrszych 3 kolejek ale tylko dlatego że nie wiedzialem ze jestem wylosowany jako lucky looser :;/: ale od tamtej pory typuje już wszystkie kolejki cały czas. Czy jest zatem możliwośc abym z tej czarnej listy zniknął?? Przecież typuje cały czas od tamtej pory i bede typował dalej. Prosze o usunięcie mnie z czarnej listy jeśli to możliwe. Z góry dziękuje ;-)

yako 0

yako

Użytkownik
Jesli w grupie E keycam zostal zdyskwalifikowany to jeli gram z nim kolejke to mam typowac?? Czy dostaje punkty (3) za free, czy nic nie dostaje??

Do góry Bottom