>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

I 0

iwonka

Użytkownik
kolejka 10
16:00 Lukko - KalPa 1 1.25

w tym meczu zapomniałem podać typu jeśli to możliwe proszę o poprawienie sorki za kłopot
pozdrawiam

maciek90 306

maciek90

Użytkownik
kiedy wreszcie zostanie zaktualizowana tabela grupy G ? bo mamy juz 10 kolejke a u nas nawet 6 nie jest podloczona :zy3ou:

grucha15 0

grucha15

Użytkownik
no wlasnie... w niektorych grupach juz nawet 9 kolejka jest podliczona a u nas od 5 nic nie jest podliczane ???? ????

W 2

wislak

Forum VIP
Grupy E i F przejąłem ja wiec jak macie jakies pytania, widzicie pomylki czy błędy to piszcie do mnie o tym na PW. jak w tym temacie pytacie to podawajcie grupe, bo jak nie bedzie to ja nie bede wogole sie zagłębiał co to...

grupe E prawie całą AKO porobilem i ✅ i ⛔ ale nie zrobie dzisiaj tabeli bo niektorzy dawali mecze na 22 więc nie ma jak... biore sie za F moze tam nie ma takich :p

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
a Rooni kiedy podliczy grupę G ?? tam do 5 kolejki jest tylko podliczone :;/: Rooni bardzo Cie prosze podliczaj grupę G na bieżąco!

yako 0

yako

Użytkownik
Co z jutrzejsza kolejka (poniedzialek) ? Z tego co widze to jutro jesy bardzo malo meczy.....

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Cytat:
03.02.01 17:00 OVER 5.5 1.60 HK 36 Skalica - MHk 32 L. Mikulas

Czemu ma minus przy typie jak było 4:6 czyli 10 bramek i over 5.5 spokojnie wchodzi
Poprawioem :!:
Co z jutrzejsza kolejka (poniedzialek) ? Z tego co widze to jutro jesy bardzo malo meczy.....
Jak będzie mniej niż 8 spotkań to będzie przełożona ;)

pzDr :!:

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
poprawcie tabele ja mam na 10 kolejek 9 wygranych pojedynków a tylko 1 przegrany a wpisany jest remis u mnie
Slepy jestes napisałem poprawie to poprawie.Musisz pisac dwa takie same pytania ,nabijasz posty ,czy nie zauważyłes to co napisałem na stronie wczesniej.moze chcesz dokładnego linka +screna :roll:

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Czy jeżeli przedstawie sensowne usprawiedliwienie, to będe skreślony z Czarnej Listy?
Bo mam dowody mojej niewinności, ale nie wiem czy to cos pomoże ;-)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
MAzaq, po co próbujesz ciągle oszukiwać :!: :?: Jeśli do końca konkursu będziesz podawał typy jak należy to może zostaniesz usunięty :!:

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Ogólnie cały tydzień bedzie lipa z lig europejskich ,zaczynają się turnieje LG Hockey Games z udziałem Rosji,Finlandii,Rosji i Czech oraz Skoda Cup z udziałem Słowacji,Szwajcarii,Austrii i Niemiec.

Do góry Bottom