dlaczego oskarżasz foxa jak nie masz racji... fox trafił AKO 28,7 a ty tylko 14,55 i tu akurat nie masz racji ????fox71 jakim ty sposobem niby zemna wygrales? ja trafilem 4 mecze a ty tylko 2 mecze tylko kurs miałeś większy to jest parodja nawet nie umiesz z honorem przegrać zdenerwowałeś mnie teraz to może dam ci wygrać ciesz się oszuście ???? ???? ????
4 Kolejka
janusz0575-fox71 (2-1)
07-03-07 17:00 HC Hame Zlin - HC Sparta Praga typ x kurs 4.10
07-03-07 17:30 Jukurit - HOKKI typ x kurs 4.50
07-03-07 18:00 HC Slavia Praha - HC Mountfield Ceske Budejovice typ x kurs 4.20
07-03-07 18:50 Blues W - Kärpät W typ x kurs 5.10
07-03-07 20:00 Villard - Morzine - Avoriaz typ x kurs 7.00
AKO:2766.39
Buk BAW
Trafione AKO: 28.7
następnym razem napierw spójrz a potem oskarżaj...4 kolejka
janusz0575-fox71 (2-1)
07-03-07 00:05 Atlanta Thrashers - Florida Panthers 1 kurs 1.80
07-03-07 00:30 Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins 1 kurs 1.85
07-03-07 00:30 Toronto Maple Leafs - Washington Capitals 1 kurs 1.75
07-03-07 01:30 Chicago Blackhawsk - Los Angeles Kings 1 kurs 2.20
07-03-07 03:00 Vancouver Canucks - Tampa Bay Lightning 1 kurs 2.10
ako:26.92
Bet-at-home
ako 14.55
oszukany to ty jestespowinno byc liczone ilość trafionych meczy a ja więcej meczy trafiłem a nie kto trafił większy kurs jak byśmy mieli trafione ja 2 mecze i on 2 mecze to tylko wtedy większy kurs powinien wygrać a nie jak ja trafilem 4 mecze a on tylko 2 mecze i temu sądze że tak nie powinno to być ale to jest normalne on przeciesz prowadzi konkurs to se ustala dziwne zasady bo ja akurat pierwszy raz z takim podliczeniem się spotkalem i temu moim zdaniem zostalem oszukany w tej kolejce ale mniejsza oto ja tylko napisałem co o tym myśle i uważam już ten temat za zamknięty
... a wydawało mi się że ironia była dość wyraźna a tłumaczenie jej teraz jest wręcz obrazą dla czytających. Ale skoro trzeba, to trzeba: otóż mój uprzedni post był żartem ;-)Sądzisz ze ten konkurs jakis lewy był :zy3ou:
To nastepnym razem niestartuj jesli ci one nie pasuja.Dodam tylko że jesli chodziło o jakies nieporozumienia ,to chyba posty janusza były rodzajem bezradności i nie zrozumienia regulaminu ,niz jakimś niedociągnieciem ze strony organizatorów.Czekam tylko az poweisz czemu ten konkurs był "lewy".
[center:fa6f5a4e0f]Pogratulować samopoczucia janusz1575....Teraz spójrz w lustro i ciesz się...[/center:fa6f5a4e0f]fox71 jakim ty sposobem niby zemna wygrales? ja trafilem 4 mecze a ty tylko 2 mecze tylko kurs miałeś większy to jest parodja nawet nie umiesz z honorem przegrać zdenerwowałeś mnie teraz to może dam ci wygrać ciesz się oszuście
[center:fa6f5a4e0f]Regulamin był Ci znany wcześniej,wiec przestań kombinować jak koń pod górę.Ja konkursu nie prowadzę...W miarę mozliwości staram sie tylko pomagać moderatorom odpowiedzialnym za konkurs,aby nikt nie zarzucił mi ,ze jestem oszustem...[/center:fa6f5a4e0f]powinno byc liczone ilość trafionych meczy a ja więcej meczy trafiłem a nie kto trafił większy kurs jak byśmy mieli trafione ja 2 mecze i on 2 mecze to tylko wtedy większy kurs powinien wygrać a nie jak ja trafilem 4 mecze a on tylko 2 mecze i temu sądze że tak nie powinno to być ale to jest normalne on przeciesz prowadzi konkurs to se ustala dziwne zasady bo ja akurat pierwszy raz z takim podliczeniem się spotkalem i temu moim zdaniem zostalem oszukany w tej kolejce ale mniejsza oto ja tylko napisałem co o tym myśle i uważam już ten temat za zamknięty
[center:fa6f5a4e0f]Nie ma w sumie za co sie obrazać....Nastepnym razem napluj mi w twarz ,według Twojego rozumowania odpowiem,ze pada deszcz!!!Przegrałeś ze mną juz na starcie ,dałem Ci fory,zebyś prowadził i miał tą satysfakcję,że mnie pokonasz ,nie doceniłeś tego i tylko bez powodu mnie opluwałeś,gdy sie wziąłem do roboty.[/center:fa6f5a4e0f]jak swoją wypowiedzią obraziłem foxa to go przepraszam bo nie ma wsumie za co się obrażać zobaczymy dziś który z nas pożegna się z konkursem niech wygra lepszy .....
A ty przegrales bo jestes idiotą !!!!!!!!!!!! :]fox71 wygraleś bo miales farta