Zgodnie z zapowiedzią -50 dla tego Pana.http://forum.bukmacherskie.com/f318/sobota-22-01-2011-max-ilosc-typow-8-a-53888-3.html#post2066464
Zapomniałem o bilansie: + 490 ....sorka
zeby zdycyplinowac do poprawnego oddawania typów?? hmm...to ile pkt ujemnych jest za poprawki w typach...ze ktos zapomniał handi, zeby dodac ze to hiszpanów tez -50j?? skoro ma zmoblizowac to za to tez winno byc -50j i mam nadzieje ze bedzie...bo to jest to samo...tez trzeba wejść i admin musi poprawic wiec licze na dodanie również tego. Bo jak ktoś zapomni bilansu tez tu napisze by wkleić wiec identycznie jak Ci co popełnili błąd bądź czegos nie dopisali. Jak sprawiedliwie to sprawiedliwie.W związku z powtarzającymi się brakami bilansu, żeby każdego zdyscyplinować do poprawnego oddawania typów, zdecydowaliśmy, że od teraz (2 fazy) za brak bilansu zostaną przyznane punkty ujemne w wysokości 50j.
z Twoich sobotnich: =
Najpierw zajrzyj to tabeli, gdzie miałem + 490. Od tego -50 za brak typy, -134 za wczoraj = 306, sorka za pomyłkę o 1...sorry za błądz Twoich sobotnich: =
+83
-100
+100
-100
-100
+83
-100
bilans -50
razem: -184
skąd +307 chcesz??
zajrzałem przeciez i pytam skąd chcesz +307 jak masz +306...naucz sie liczyć kolego. Więc juz nie przepraszaj tylko następnym razem licz poprawnie.Następnym razem zajrzyj do tabeli, a nie będziesz pajacował i przy okazji udzielał się, gdzie Twoja wypowiedź jest zbędna, bo zadecydują o tym prowadzący konkurs...
No fakt popełniłem błąd. Sam mi podawałeś bilans 184, to może też popracujesz nad matematyką, zanim innym zaczniesz wytykać?zajrzałem przeciez i pytam skąd chcesz +307 jak masz +306...naucz sie liczyć kolego. Więc juz nie przepraszaj tylko następnym razem licz poprawnie.
ps. doczytałem że od soboty za brak bilansu -50, nikt nie jest doskonały, o czym najlepiej świadczy brak sobotniej tabeli, czy w zwiazku z tym te -50 dotyczy również niedzielnych typów?http://forum.bukmacherskie.com/f318/niedziela-23-01-2011-max-ilosc-typow-5-a-53887-3.html
zapomniałem bilansu :
276 (po sobocie)
Nie dostaniesz +50 dla jaj. Skoro jest napisane, że -50 to do końca konkursu, a nie tylko za jeden dzień więc tutaj nie ma o czym dyskutować.ps. doczytałem że od soboty za brak bilansu -50, nikt nie jest doskonały, o czym najlepiej świadczy brak sobotniej tabeli, czy w zwiazku z tym te -50 dotyczy również niedzielnych typów?