>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Pytania, propozycje, niezgodności

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Uzupełniłem tabelę. Zbliża się koniec pierwszej rundy. Niektórym uczestnikom dopisałem liczbę podanych typów, innym dopiszę później. Proszę pamiętać o warunku podania minimalnej liczby typów.

Z 0

ziomal99

Użytkownik
Siema mozeci mi poprawic moje typy tak mialo byc dz z gory:

#25 godz: 19.01.2011 20:30

Australia - Rumunia
typ: poniżej 55.5
kurs: 1.83
Ladbrokes

#26 19.01.11 18:00

Serbia - Chorwacja
typ ; ponizej 52.5
kurs : 1.83
Buk Ladbrokes

#27 19.01.11 19.15
Dania - Algeria
typ : ponizej 53.5
kurs ; 1.83
Buk : Ladbrokes

#28 19.01.11 19:30

Hiszpania - Egipt
typ ; ponizej 50.5
kurs ; 1.83
Buk : Ladbrokes

Bilans + 562

// Takie zmiany są niemożliwe. Dałeś kupon, to zagrane. W regulaminie jest jasno napisane, że jeden użytkownik ma jeden post w temacie, a kto nie przestrzega regulaminu otrzymuje -100pkt. Poprawiamy ewidentne pomyłki uczestników

F 0

floro_perez

Użytkownik
#16 godz: 18:00
zdarzenie: Niemcy - Francja
typ: Francja 3,5
Kurs: 1.83
Buk: Ladbrokes

#17 godz: 20:30
zdarzenie: Hiszpania - Egipt
typ: Hiszpania -6,5

#18 godz: 20:15
zdarzenie: Dania - Algieria
typ: 1polowa: Dania 4,5

#19 godz: 18:00
zdarzenie: Serbia - Chorwacja
typ: over 52,5
Bilans: ✅108
Wkradl mi sie maly blad... zapomnialem dopisac - przy typie na Francje. prosze o poprawke

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Uzupełniłem tabelę. Usunąłem uczestników, którzy nie mogli spełnić zasad konkursu. Dziękuję już tym osobom za udział w konkursie. Dzisiaj ostatni dzień pierwszej rundy. W razie błędów proszę pisać w tym temacie. Wszystkie posty z zastrzeżeniami muszą być teraz dokładnie opisane.

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Tabela końcowa po 1. etapie konkursu pojawi się dzisiaj przed północą, tak samo tematy do typowania w 2. etapie. Po ogłoszeniu wyników prosiłbym o jak najszybsze zgłaszanie błędów w podliczeniach, jesli takie wystąpią.

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Wkleiłem tabelę końcową pierwszego etapu. W razie błędów proszę o wpis w tym temacie. Do konkursu zgłosiło się 172 chętnych. Wymogi konkursowe po pierwszym etapie spełniło tylko 83 uczestników, wszczyscy oni przechodzą do drugiego etapu. Typujący rozpoczynają rywalizację w drugiej rundzie z punktami uzyskanymi po pierwszym etapie.

Podając typy proszę stosować się do schematu pokazanego w regulaminie. Proszę nie uzywać żadnych ozdobników w pisaniu posta (np zmiana czcionki), bo jedynie przeszkadza to w podliczaniu.

Do góry Bottom