>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
maciej_cfc 25K

maciej_cfc

Użytkownik
Witam proszę o poprawę mojego postu ponieważ coś się usunęło i źle wyszło
Typy Dnia 06.08.2014 środa
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje Ligi Mistrzów
Godzina: 20:45

Spotkanie: Partizan - Ludogorets
Typ: 1
Kurs: 2.40
Bukmacher: bet365
Analiza:

Witam na dziś wybrałem spotkanie Partizan - Ludogorets.
W poprzedniej rundzie Partizan dobrze prezentował się na wyjeździe(1:3) jak i u siebie(3:0). Prezentują całkiem dobrą formę przed rozpoczęciem Serbskiej Super Ligi. Za to zespół z Bułgarii nie za ciekawie się prezentuje, zremisowali u siebie w pierwszym meczu Kwalifikacji Ligi Mistrzów za to w lidze 1 zwycięstwo 1 remis i 1 przegrana i zajmują aktualnie 5 pozycje w tabeli. Myślę że ciężko będzie im wygrać na Serbskiej ziemi i dlatego też dzisiaj stawiam na zwycięstwo zespołu Partizan.Pozdrawiam!

typereks 866

typereks

Użytkownik
Proszę o usunięcie mojego pierwszego typu, ponieważ Wojttekkk uprzedził mnie o kilka sekund. Przy drugim również zostałem uprzedzony jednak wspominałem pisząc pierwszą analizę, że taki typ również proponuję. Poza tym TyperekS zawyżył kurs ????
źle spojrzałem i jak zauważyłem dzięki ???? Oczy zaspane troche ???? Proszę o zmienienie kursu
Będę wdzięczny za ograniczenie robienia sobie jaj do absolutnego minimum.
My tu nie jesteśmy od domyślania się jaki typ chciałeś podać czy po jakim kursie.
To ma wynikać z typu, a w razie pomyłki sam masz to napisać w tym temacie jak ma być zmienione, bo to leży w twoim a nie naszym interesie, w razie zawyzenia kursu z automatu jest ⛔100
W twoim przypadku najlepiej będzie jak poprosisz o skasowanie tego typu i wybierzesz sobie jakiś inny i go po prostu podasz
//psotnick

ledwozipiesz 54

ledwozipiesz

Użytkownik
Proszę o dopisanie UNIBET jako bukmacher. Nie wiem czemu, ale jakoś zniknął.
Post przed chwilą dodany.

Uni.bet nie zniknął, wszystko jest widoczne, tylko pewnie masz włączonego Adblocka i dlatego ci nie czyta.
Było juz milion razy na ten temat tutaj, zmień ustawienia i wszystko będzie ok.
//psotnick

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom