Rozumiem, że ostatnio popełniałem błędy i ktoś mógł poczuć sie jakoś gorzej, ale już druga moja analiza została uznana za słabą, kiedy wchodziła po wysokim kursie.
Rozumiem też, że jest to tylko i wyłącznie ocena subiektywna sprawdzającego, ale miejmy choć trochę wytycznych do oceniania takiego lania wody, bo można mieć wrażenie, że wchodzą w gre tutaj jakieś prywatne sympatie lub samopoczucie danego dnia.
Z góry sorry osiek, że Ciebie wziąłem na widelec, ale tak sie trafiłeś mi w tym dniu
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-18-07-2014-piatek-109942.html#post4648727
Piekny dzien, super pogoda, nasza kochana
ekstraklasa, nowy sezon, nowe nadzieje. Tak to mozna sobie pisać. Jedyny argument w całej analizie to to, że Pogoń remisowała często w poprzednim sezonie. Ja nie mam zastrzeżeń, bo to i tak wiele mówi. Tak jak ktoś sobie sprawdzi tabele, czy to, że wyraźnego faworyta w tym meczu nie było. Poza tym Pogoń wygrała z tego co wiem 3:2.
No i mój typ
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-18-07-2014-piatek-109942.html#post4648470
Lider tabeli, z beniaminkiem, statystyki bramek są? Są. Faworyt jest? Jest więcej niz jeden argument jest? No i nadzieja, że jednak typ wejdzie. Oczywiscie mogłem napisać więcej, ale sie spieszyłem bo 2 minuty do rozpoczęcia spotkania. Mozna sporo takich analiz sie dopatrzeć, a kursy zacne. Oczywiscie na przyszłość będe wiedział, by rozpisywać się więcej, ale jednak wiele trafień u buków, szczególnie wysokich kursów to analizy na fart (czyli ta nadzieja), a nie na logiczne argumenty. W koncu to tylko i aż sport. Tak samo miałem z analizą Federera z początku lipca, gdzie trafiłem DW 3:1, a o samym tym meczu juz było napisane bardzo duzo wczesniej, więc czemu miałem sie powtarzać? No jesli tak trzeba... przeciez ludzie mysle czytają wszystkie analizy na dane spotkania, więc mozna by było skopiowac kogos analize albo ubrać w inne słowa i po co? Tego to nie wiem. Moze zaczniemy wprowadzać dodatkowe punkty za merytorykę lub składną pisownie, stylistyke? I to nie jest ironia. I tak wiem, że niezbyt dużo trafiam w tym miechu, ale troche mnie zabolało, gdy trafione tak
wysokie kursy są wyrzucane jak by ich nie było i dostaje "tylko" punkty reputacji od innych za to. Szczególnie, że jest wiele słabych analiz, gdzie tylko ludzie piszą by coś napisać i są zaliczane.
A niech ci będzie, może faktycznie powinienem po równo ocenić obie analizy i obu typom dać kiepską analizę, ale mam dzisiaj dobry humor i równamy do plusa.
Ale i tak uważam, że to jest pisane na siłę, czyste szukanie wysokiego kursu i liczenie na fuksa, a nuż widelec w tym meczu się trafi X/1.
Ja rozumiem, że są takie mecze, gdzie to jest bardziej prawdopodobne, bo np słabsza ekipa na boisku rywala póki ma siłę to się trzyma w tyłach, a w drugiej połowie płynie, ale przecież nie ma cudów żeby dzień w dzień dawać takie typy i to jeszcze z jakichś egzotycznych lig, które oczywiście śledzisz od lat...
To jest konkurs, nagrody są w żywej gotówce i warto by traktować to poważnie, a nie jako ruletkę w kasynie, albo trafi się albo nie.
Dzisiaj zyskałeś nie tylko ekstra 323pkt, ale też naszą baczniejszą uwagę. Gratulacje.