krysztal94
Użytkownik
Witam. Napisałem analizę meczu na typ, który wcześniej został podany, jednak ta pierwsza analiza zawierała 4 linijki, chciałbym wiedzieć czy będę miał -100pkt czy ta wcześniejsza analiza będzie traktowana jako "kiepska"? Z góry dzięki za pomoc.
Czy wy czasem czytacie swoje typy??
1. Nie napisałeś analizy do typu który był już wcześnie podany.
Mecz Krasnodar-Spartak Moskwa, gość wczesniej grał na Krasnodar, ty później podałes typ na Spartak (potem zmieniony na over).
GDZIE TU POWTÓRZENIE TYPU?
2. Nie, wcześniejszy typ nie będzie potraktowany jako "kiepska analiza" i radzę na to nie liczyć. To leży w gestii modów i będziemy rozstrzygac po fakcie a nie przed.
I JESZCZE JEDNO: JEŚLI KTOS JESZCZE BĘDZIE TRAKTOWAŁ TEMATY DZIENNE TYPÓW DNIA JAK SWÓJ NOTATNIK ROBIĄC BAŁAGAN, TO TAKIE POSTY BĘDĄ KARANE KARTKAMI.
Jeśli się pomyliłeś, piszesz w TYM temacie i tylko w TYM, bo od tego on jest.
I nie interesuje mnie, że tak wam wygodniej i szybciej.
A W OGÓLE, TO CZYTAĆ, CZYTAĆ I JESZCZE RAZ CZYTAĆ.
Choćby i posty, swoje i innych userów.
//psotnick
Czy wy czasem czytacie swoje typy??
1. Nie napisałeś analizy do typu który był już wcześnie podany.
Mecz Krasnodar-Spartak Moskwa, gość wczesniej grał na Krasnodar, ty później podałes typ na Spartak (potem zmieniony na over).
GDZIE TU POWTÓRZENIE TYPU?
2. Nie, wcześniejszy typ nie będzie potraktowany jako "kiepska analiza" i radzę na to nie liczyć. To leży w gestii modów i będziemy rozstrzygac po fakcie a nie przed.
I JESZCZE JEDNO: JEŚLI KTOS JESZCZE BĘDZIE TRAKTOWAŁ TEMATY DZIENNE TYPÓW DNIA JAK SWÓJ NOTATNIK ROBIĄC BAŁAGAN, TO TAKIE POSTY BĘDĄ KARANE KARTKAMI.
Jeśli się pomyliłeś, piszesz w TYM temacie i tylko w TYM, bo od tego on jest.
I nie interesuje mnie, że tak wam wygodniej i szybciej.
A W OGÓLE, TO CZYTAĆ, CZYTAĆ I JESZCZE RAZ CZYTAĆ.
Choćby i posty, swoje i innych userów.
//psotnick