Jak najbardziej podtrzymuje. Sprawiedliwe rozwiązanie nie krzywdzące nikogo ????Ja jestem za podziałem nagrody, jeśli Daniel-7 podtrzymuje to co wcześniej napisał, że również uważa takie rozwiązanie za najbardziej sprawiedliwe, to prosimy o podział nagrody, czyli po 75 zł.
Profil -> dodaj do listy ignorowanych.Da się jakoś ukryć/włączyć ignorowanie postów wybranych użytkowników? Zrobić cokolwiek żeby się nie wyświetlały... Jest taki jeden co lubi sobie 1/3 analizy poświęcić na opis miast i stadionów grających ze sobą drużyn a 2/3 analizy poświęca na opis sytuacji w tabeli i w praktyce wygląda to tak że 3 sekundowe spojrzenie na tabele zastępuje jego wyje***y na pół monitora post. Staram się od razu omijać jego posty ale jak widzę wstęp jak bardzo odj***ny stadion ma dana drużyna i inne tego rodzaju teksty to mi się normalnie nóż w kieszeni otwiera...
linki do postów podaj na PW , ewn numer posta i dzieńPrzejrzałem kilka stron z typów dnia i dziwi mnie jedna rzecz, mianowicie jeżeli ktoś poda złego bukmachera sts, milenium etc. to z automatu ma -100 pkt. a w wielu typach ten bukmacher w ogóle nie jest podawany, a punkty za trafne typy są normalnie naliczane. Nie chce się zbytnio czepiać, ale moim zdaniem, albo powinno być wyciaganie wniosków za brak buka, albo mozliwosc brania kursow i typow od wszystkich bukmacherow nawet tych naziemnych bo w sumie i tak nie wiadomo skad one sa brane.