>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
lighter 573

lighter

Użytkownik
Poproszę o usunięcie mojego pierwszego typu z dnia dzisiejszego, ponieważ w międzyczasie dy pisałem posta, ktoś wstawił już ten sam typ.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
W moim podliczeniu za cały lipiec bilans ogólny powinnien wynosić plus 1191 Poszukałem błędów i jeden jest chociażby tutaj (http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-20-07-2012-piatek-79683.html#post2976624).

Wtedy po dodaniu 200j do mojego salda w tabeli będę mieć plus 1176 i zajmę 2 miejsce, więc nie szukajcie błędów dalej bo to i tak nic nie zmieni.
To zsumuj sobie wszystkie pkt z Lipca to zobaczysz ile Ci wyjdzie.
Przy wpisywaniu pkt do tabeli widziałem , że darius zapomniał jednego zera dodać , ale do tabeli wpisałem normalnie 220pkt więc wszystko jest ok.

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Tak jak mówię wyszło mi 1191.

myślałem , że chodzi Ci tylko o bląd z linka co podałeś. w takim razie sprawdzę/Konrad
edit/zgadza się. wcieło Ci 215 pkt z 31 lipca. Sory za błąd.

Spoko. Wszystko się już zgadza.

loretin15 186

loretin15

Użytkownik
Witam ponownie nie wiem czemu ale znów dodała mi się analiza z pobrubieniem .Więć jak by ktoś mógł sie tym zając .
Pozdrawiam

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Przed oddaniem typu należy wybrać opcję podglądu na którym wyraźnie widać w jakiej postaci zostanie oddany typ. Jeśli masz wyróżnione – pogrubione czcionką takie rzeczy jak dyscyplina, spotkanie czy analiza to pozostałem elementy jak gdyby z łańcucha również będą wyświetlone czcionką pogrubioną dlatego też należy wybrać opcję podglądu i ręcznie poprawić wybrane części analizy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom