1.Na gg nie wchodzilem jeszcze, sorry.
2. Jemu rozliczyliscie LAY
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-04-03-2012-niedziela-73035.html#post2737628 Nizszy kurs-rozumiem
3. Fakt, wykorzystałem lukę w regulaminie.
4. Darius, no stawka jest 100j, okej. Ale jak komuś nie wchodzi 10 typow z rzedu to ciągle macie w ''zapasie'' tej jednostki, czyli jednak jest więcej.
5. Konrad, wiadomo, że nie znajdzie kursu 2.00. Ale biorąc kurs LAY, stawka to jest WYGRANA, czyli jezeli w
typach dnia stawka jest 100j, to wygrana wynosi 100j, zobowiązanie już chyba Was nie interesuje.
6. Czyli wg w/w usera jezeli zagrałbym ten typ w rzeczywistości, czyli postawił 100j po kursie 240 lay to wygrałbym 0,4j? Back to back, lay to lay, nie ma co przeliczac, bo w regulaminie nie ma nic o zobowiązaniu (liability) a o stawce (stake) jest, wynosi ona 100j, czyli po prostu, stawiam 100j po kursie 240, i jak typ NIE WEJDZIE to wtedy przegrywam 100 razy 240. Tak mi się wydaje.
Oczywiście nie będę tu się z nikim kłócił, bo z góry jestem na straconej pozycji, wprowadzcie do regulaminu adnotacje, zakaz grania LAY i po sprawie. Oczywiście należałoby to uczynić z miesięcznym wyprzedzenieem, powiedzmy od kwietnia.
a, złączcie te dwa posty, bo tu edytowac nie mozna
ps. odnosnie linka do posta co podałem wyzej, to też jest źle rozliczony, skoro ja dostałem -100 to on też powinien. ????