>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Pomyliły mi się dni rozgrywania spotkania Prokomu...Dałem na czwartek a powinno być na piątek. Czy można ta analiże umieścić w piątku czy - 100 ??

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Czy może mi ktoś udzielić odpowiedzi co z moim typem ?? ;) Mam nadzieję, że zostanie przeniesiony na dzień później i uznany...Zwykła ludzka pomyłka odnośnie 1 dnia.
Kanonier0392 / typ usunąłem, a Ty możesz sam go teraz wstawić do tematu na sobotę. Jeżeli nie zachowałeś analizy, to odezwij się na PW. Prześlę Ci.
Edit/ typ miał być na piątek, załatwię to.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Analizy nie zachowałem. Pisałem wczoraj z prośbą o przekopiowanie go na piątek...Ale no analizy już nie mam takiej jak wklejałem. W dziale PLK w koszykówce jest moja analiza ale mniejsza...Nie wiem co teraz ? Będzie wklejona na piątek ?
Kanonier0392 / już jakiś czas temu wkleiłem.

B 41,5K

bosky

Użytkownik
Witam, właśnie zacząłem przeglądać swoje wyniki, statystyki, tabele, obserwując z dużą satysfakcją, że jeśli Wrocław wygra, a wiele na to wskazuje, to wyjdę na prowadzenie w klasyfikacji. Niestety, moja gafa, a konkretniej skopiowanie początku postu od kolegi wyżej spowodowało, że nie podałem bukmachera. Chciałbym jednak wnioskować o wyrozumiałość, oczywiście rozumiem, że regulamin jest regulaminem i moja wtopa jest niepodważalna, natomiast ten typ znajdował się w wartości powyżej 5,00 u każdego bukmachera, można było z niego skorzystać wszędzie zatem. Przyznam szczerze, że troszkę mi żal ciężkiej pracy jaką włożyłem w tą rywalizację, na którą wpłynąć miałoby nie moje oszustwo, wszak niczego nie zawyżałem, ten kurs był powyżej 5,00 u każdego bukmachera, a po prostu byłem nieuważny. Nawiasem mówiąc mam wrażenie, że kurs jest do weryfikacji, bukmacherem było betsafe..
Jeszcze raz przepraszam i proszę o wyrozumiałość.

hawiros 23

hawiros

Użytkownik
Prosze o dodanie bukmachera Betsson do analizy
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Miami Heat - Chicago Bulls
Typ: powyżej 179.5 punkty
Kurs: 1.88
Witam to mój pierwszy typ, wcześniej przyglądałem sie analizom innych forumowiczów jednak teraz sam spróbuję szczęścia. Nie proszę o wyrozumiałość tylko o wysokie wygrane u wszystkich optujących za moimi typami.
W kolejnym spotkaniu konferencji wschodniej Heat będzie chciało wykorzystać atut swojego parkietu, jednak Bullsi muszą wspiąć się na wyżyny by mieć jeszcze realne szanse awansu do finału rozgrywek. Spodziewam się otwartego meczu, wymiany ciosów i przełamania bariery punktowej po zachęcającym kursie. W 2 z 3 dotychczasowych meczów playoff padały wyniki &lt;180 pkt. Polecam ten typ, kurs nadal spada a noc w hali Miami Arena zapowiada się naprawdę gorąco choćby z uwagi na dobrą formę gospodarzy m. in Bosha, czy mającego coś do uwodnienia Derricka Rose&#39;a z resztą Byków którzy muszą w końcu przełamać skuteczną defensywę Heat, co zwiastuje zacięte spotkanie z częstymi zmianami na tablicy punktowej.
pozdrawiam.

djkruko 89,8K

djkruko

Mistrz Czterech Skoczni
Cześć jak pisałem analize do swojego typu na piątek kurs był 4.3 po wrzuceniu jej na forum spadł 4.20(MAM SCREENA BO TERAZ JEST 3.65)
Prośba o odniesienie się do tego?
Kanonier0392 / liczy się kurs jaki był w trakcie, gdy wklejałeś analizę na forum. To, że później spadł - nie gra roli.

remo91 57

remo91

Użytkownik
Chciałbym zapytać czy istnieje możliwość zniesienia ograniczenia kursu, tzn jeżeli typując zdarzenie z kursem 8, trafiam je to dostaje 700pkt a nie 400pkt. Myślę, że wiele osób polujących na &#39;niespodzianki&#39; by było za takim wnioskiem, oczywiście ludzie stawiający na kursy 1,4 proszeni są o nie wypowiadanie się :&lt;&gt;
Uważam, że taka granica jest trochę krzywdząca. Jeden dobry typ pozwalałby wbić się do czołówki co dodawało by emocji przy rywalizacji między typerami. Może ewentualnie jakaś mini nagroda/osobny ranking dla osoby/osób poprawnie typujących najbardziej opłacane spotkania.
pozdrawiam, peace

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Jeden dobry typ pozwalałby wbić się do czołówki
W ten prosty sposób sam sobie odpowiedziałeś na propozycję. Ten konkurs to nie Lotto gdzie się liczy wyłącznie szczęście &quot;a nuż trafię&quot;. Żeby wygrać TD należy podać 10 i więcej typów (skutecznych co ważniejsze)

pozdrawiam

remo91 57

remo91

Użytkownik
Jak już jesteś taki bardzo yntelygentny to włącz sobie kalkulator i wylicz: osoba trafia duży kurs(załóżmy 7) a później 9 razy źle typuje co daje w sumie -200 punktów. Sztuka polega na tym, aby typować duże kursy i trafnie to robić, coś czuję że nie pojmiesz o co mi chodzi. Kto jest głównym pomysłodawcą i opiekunem konkursu?
PS. Piszesz, że to nie lotto &#39;a nuż trafię&#39; ale chyba każdy kto podaje typ pisze do niego analizę i mówi sobie &#39;a nuż trafię&#39;. To co napisałeś jest bardzo delikatnie mówiąc dziwne ale CÓŻ.

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Włączyłem kalkulator i sobie policzyłem: osoba trafia duży kurs (załóżmy 7) a później 9 razy trafia po kursie 1.40 co daje 960. Co w miesiącu kwietniu dałoby 4 miejsce.

Po to się analizuje spotkanie żeby zwiększyć prawdopodobieństwo scenariusza jaki się typuje.

amen

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Chciałbym zapytać czy istnieje możliwość zniesienia ograniczenia kursu, tzn jeżeli typując zdarzenie z kursem 8, trafiam je to dostaje 700pkt a nie 400pkt. Myślę, że wiele osób polujących na &#39;niespodzianki&#39; by było za takim wnioskiem, oczywiście ludzie stawiający na kursy 1,4 proszeni są o nie wypowiadanie się :&lt;&gt;
Uważam, że taka granica jest trochę krzywdząca. Jeden dobry typ pozwalałby wbić się do czołówki co dodawało by emocji przy rywalizacji między typerami. Może ewentualnie jakaś mini nagroda/osobny ranking dla osoby/osób poprawnie typujących najbardziej opłacane spotkania.
pozdrawiam, peace
oczywiście ludzie stawiający na kursy 1,4 proszeni są o nie wypowiadanie się :&lt;&gt;
niepotrzebnie mieszasz do tego osoby grające niskie kursy - to jest konkurs dla wszystkich, jak widać nie każdy jest tak genialny, żeby wyszukiwać niespodzianki. Większość osób gra średnie, żeby nie powiedzieć niskie kursy, powoli, progresją. Każdy ma swój własny sposób gry, a większość osób, która na siłę wybiera mecze z dużym kursem najczęściej traci ( nie za każdym razem, każdy czasem trafi coś większego). Popatrz sobie chociażby do tabeli i zobacz, którzy użytkownicy są wysoko w tabeli za sprawą wysokich kursów. Jest ich niewielu. Większość z nich zawdzięcza swoją pozycję systematyczności i odpowiednio dobranej taktyce gry, o ile można to tak nazwać. Tkie moje zdanie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom