pozdrawiam.Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Miami Heat - Chicago Bulls
Typ: powyżej 179.5 punkty
Kurs: 1.88
Witam to mój pierwszy typ, wcześniej przyglądałem sie analizom innych forumowiczów jednak teraz sam spróbuję szczęścia. Nie proszę o wyrozumiałość tylko o wysokie wygrane u wszystkich optujących za moimi typami.
W kolejnym spotkaniu konferencji wschodniej Heat będzie chciało wykorzystać atut swojego parkietu, jednak Bullsi muszą wspiąć się na wyżyny by mieć jeszcze realne szanse awansu do finału rozgrywek. Spodziewam się otwartego meczu, wymiany ciosów i przełamania bariery punktowej po zachęcającym kursie. W 2 z 3 dotychczasowych meczów playoff padały wyniki <180 pkt. Polecam ten typ, kurs nadal spada a noc w hali Miami Arena zapowiada się naprawdę gorąco choćby z uwagi na dobrą formę gospodarzy m. in Bosha, czy mającego coś do uwodnienia Derricka Rose'a z resztą Byków którzy muszą w końcu przełamać skuteczną defensywę Heat, co zwiastuje zacięte spotkanie z częstymi zmianami na tablicy punktowej.
Chciałbym zapytać czy istnieje możliwość zniesienia ograniczenia kursu, tzn jeżeli typując zdarzenie z kursem 8, trafiam je to dostaje 700pkt a nie 400pkt. Myślę, że wiele osób polujących na 'niespodzianki' by było za takim wnioskiem, oczywiście ludzie stawiający na kursy 1,4 proszeni są o nie wypowiadanie się :<>
Uważam, że taka granica jest trochę krzywdząca. Jeden dobry typ pozwalałby wbić się do czołówki co dodawało by emocji przy rywalizacji między typerami. Może ewentualnie jakaś mini nagroda/osobny ranking dla osoby/osób poprawnie typujących najbardziej opłacane spotkania.
pozdrawiam, peace
niepotrzebnie mieszasz do tego osoby grające niskie kursy - to jest konkurs dla wszystkich, jak widać nie każdy jest tak genialny, żeby wyszukiwać niespodzianki. Większość osób gra średnie, żeby nie powiedzieć niskie kursy, powoli, progresją. Każdy ma swój własny sposób gry, a większość osób, która na siłę wybiera mecze z dużym kursem najczęściej traci ( nie za każdym razem, każdy czasem trafi coś większego). Popatrz sobie chociażby do tabeli i zobacz, którzy użytkownicy są wysoko w tabeli za sprawą wysokich kursów. Jest ich niewielu. Większość z nich zawdzięcza swoją pozycję systematyczności i odpowiednio dobranej taktyce gry, o ile można to tak nazwać. Tkie moje zdanie ????oczywiście ludzie stawiający na kursy 1,4 proszeni są o nie wypowiadanie się :<>