>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
arty 8

arty

Użytkownik
Proszę o usunięcie mojego posta z typy Dnia na sobotę, ponieważ post są 2 takie same analizy, a ja nie zauważyłem tego. Później napiszę coś innego, ale ten proszę o usunięcie.

arty 8

arty

Użytkownik
Znowu ja ... Dzisiaj jakieś fatum ... Napisałem cała analizę a nawet nic nie ma : o ... Nie wiem co się dzieje ; /

magosik 4

magosik

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-15-05-2011-niedziela-59400-2.html#post2227567
Proszę o dodanie analizy, omyłkowo kliknąłem enter.
Analiza: Spotkanie kończące zmagania 29 kolejki, 2 ligi zachodniej. Tur jest na 15 miejscu, jednak mowy o spadku do niższej ligi już nie ma, gdyż 2 druzyny wycofały się z rozgrywek, więc Turek nie walczy o nic. Przyjezdni - Olimpia Grudziądz, od pierwszej kolejki liderują w lidze, mają 4 punkty przewagi nad drugą, Miedzią Legnica i trzecim Zawiszą Bydgosz - 5 punktów. Jednak grudziądzanie mają liczone punkty - bez dzisiejszego spotkania. Turek u siebie na 14 rozgrywanych pojedynków wygrywał 4 razy, 3 razy zremizował i aż 7 razy przegrał, co na pewno nie jest dobrym rezultatem. Olimpia na wyjazdach grała w tym sezonie 14 razy, 8 razy wygrali, 4 zremisowali i tylko 2 razy przegrywali, te punkty są im bardzo potrzebne, aby już przed ostatnim meczem zapewnić sobię awans do 1 ligi oraz pierwsze miejsce w obecnej lidze. Ostatnie trzy spotkania Olimpii na wyjeździe to wygrana w Zielonej Górze, z miejsową Lechią 1:2, przegrana na bardzo trudnym terenie w Bydgoszczy 2:1, oraz remis na równie trudnym terenie w Zdzieszowicach, 1:1. Natomiast 3 ostatnie spotkania u siebie Turku, to wygrania 2:1 ze Zdzieszowicami, przegrana 0:4 z Zagłębiem Sosnowiec, oraz remis z Bałtykiem 2:2. Dodając do tego fakt, że Olimpia walczy o mistrza i awans do wyższej klasy rozgrywkowej, a Turek o tzw. &quot;pietruszke&quot; śmiało można obstawiać wygraną gości.

dejv91 10

dejv91

Użytkownik
Witam, mam pytanko :
Spotkanie: Azarenka - Sharapova
Typ: Ile gemów w 1 secie wygra Sharapova? Więcej niż 4,5
Jak policzycie mój dzisiejszy typek, skoro Azarenka skreczowała? Hmm sam nie wiem, nie gram na Bwin, jak oni to liczą ????
Pozdrawiam
w takich sytuacjach liczymy jako zwrot.
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-13-05-2011-piatek-59298-2.html#post2224615
a dostałem -100, także prosiłbym o poprawkę ;)
Z góry dzięki
trochę się rozpędziłem ???? , poprawione / Konrad

mowmipiotr 6

mowmipiotr

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-14-05-2011-sobota-59348-2.html#post2226125 Mam pytanie gdy stawiam na gemy, w tym wypadku 21 a liczba rozegranych wynosi tyle ile liczba poniżej/powyżej to jak to jest liczone. Chciałbym wiedzieć bo skoro było 21 gemów a dałem powyżej to wydaje się to błędem ale skoro u buków nie ma zakładu na dokładną ich ilość to wydaje mi się że to powinien być zwrot. Bo w tym wypadku nie ważne czy postawiłbym na under czy over to i tak bym nie trafił.
jednak będzie zwrot , w sumie to jest mylące bo wyraźnie pisze powyżej , ale już niech będzie zwrot/ Konrad

R 6

roms303

Użytkownik
Spotkanie: HOUGANG vs TAMPINES ROVERS
Typ: OVER 3,5 gola
Kurs: 2,25
Bukmacher: Analiza: Jako że we wczorajszym meczu wszyscy typowali over 2,5 i over 3,5 a ja UNDER 2,5 i kolejny raz mój typ był trafiony. Dzisiaj bedę typował over 3,5 gola w tym meczu. Chciałem dawać na początku over 2,5 ale kurs słaby, kurs over 3,5 jest bardzo prawdopodobny w tym meczu. Drużyna z czołówki (1 miejsce) podejmie ligowego outsidera. Tampines będzie chciało umocnić swoja pozycję w lidze. Będzie cisnęło od samego początku jak to zwykle bywa w meczachz ta drużyną. Dla mniej odważnych kurs over 2,5 myślę, że 100% pewny! W tym meczu zobaczymy kilka bramek na 100%. Tampines nigdy nie odpuszcza w ataku. Polecam!

zapomniałem dodać Bukmachera
oczywiście Sportingbet
Proszę uprzejmię o dodanie
pozdrawiam

dmkey 19

dmkey

Użytkownik
Proszę o usunięcie mojego dzisiejszego typu, dopiero zobaczyłem, że się powtarza. Z góry dzięki :grin:
ok/Konrad

malin157 79,1K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
proszę o skasowanie dwóch pierwszych moich postów w dzisiejszych typach dniach, dzięki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom