Witam, W mojej dzisiejszej analizie wystąpiło kilka błędów :
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-04-05-2011-sroda-58881-3.html#post2213892 Tak więc proszę o poprawę analizy z :
Na dziś typ z tenisa. Turniej
ATP w
Madrycie już rozpoczęty. O godzinie
16:30 zmierzą się ze sobą dwaj zupełnie inni tenisiści. Rafael Nada - czyli tenisista geniusz. Wygrał już wszystko co było do wygrania. Dla większości kibiców jest najlepszym tenisistą świata co potwierdza ranking -
1 miejsce. Jego rywal to Cypryjczyk który nie ma większych osiągnięć na swoim koncie. Zajmuje on odległe miejsce. Mój typ to można powiedzieć że jest na : Ile gemów ugra Baghdatis ? Mniej niż 6. Czyli wyniki
6:2 6:3, 6:3 6:1, 6:2 6:2. Myślę że ten mecz będzie łatwy szybki i przyjemny dla Nadala start już za chwilkę.
Na :
Na dziś typ z tenisa. Turniej
ATP w
Madrycie już rozpoczęty. O godzinie
16:15 zmierzą się ze sobą dwaj zupełnie inni tenisiści. Rafael Nada - czyli tenisista geniusz. Wygrał już wszystko co było do wygrania. Dla większości kibiców jest najlepszym tenisistą świata co potwierdza ranking -
1 miejsce. Jego rywal to Cypryjczyk który nie ma większych osiągnięć na swoim koncie. Zajmuje on
24 miejsce, i chodź Nadal na 5 ostatnich meczy po między tymi zawodnikami nigdy nie wygrał w setach do zera to dziś liczę na
czyste konto setowe Hiszpana. Mój typ to można powiedzieć że jest na : Ile gemów ugra Baghdatis ? Mniej niż 6. Czyli wyniki
6:2 6:3, 6:3 6:1, 6:2 6:2. Myślę że ten mecz będzie łatwy szybki i przyjemny dla Nadala start już za chwilkę.
Dziękx :]
//Poprawione. Adi.