>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
R 6

roms303

Użytkownik
Witam w dzisiejszych typach dnia napisałem analizę meczy Djokovic VS Federer, patrzyłem na BAH wczoraj na jutrzejsze spotkania gdzie został wymieniony ten typ. BUK mnie w balona nabił bo teraz okazuje sie, że mecz odbędzie sie juto ;(
Proszę o przeniesienie typu na piatek a ja juz pisze kolejna analizę na dzień dzisiejszy.
Błąd z powodu złej daty W BAH&#39;u
Sorry chłopaki ;-)
Pzdro!

R 6

roms303

Użytkownik
o jeju jeju sorry ;(
znowu wtopa
źle podałem kurs - zawyżyłem niechcacy w typach DNIA na czwartek
over 2,5 gola 2 liga DANIA to kurs 1,45 prosze o zmianę, zly mecz sprawdzilem w spisie kursów,

sprawdziłem zły mecz ;((
POMOCY!

zaspany jestem jeszcze
Kanonier0392 / ok, spokojnie.

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Powielam moje pytanie, bo nie dostałem od Szanownych Moderatorów odpowiedzi:
Właśnie skończyłem pisac analizę do meczu Ligi Światowej pomiędzy Brazylią oraz Polską. W odpowiedziach przestrzegacie, że liczy się kurs podczas pisania analizy, ale jestem pewien że kurs na zdarzenie, które opisałem spadnie do czasu rozpoczęcia meczu o jakieś 0,15 - 0,20. Tak więc jaki kurs podac, skoro dzisiaj złapałem kurs X a do czasu startu spotkania będzie on mniejszy = X - 0,15?
Taką uwagę napisał swojego czasu Konrad
liczy się kurs w momencie pisania postu. czyli zostaje jak jest / Konrad
Jak to rozpatrzyc? Pytanie ciekawe, które dotyczyło lub mogłoby dotyczyc sporej rzeszy forumowiczów.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Powielam moje pytanie, bo nie dostałem od Szanownych Moderatorów odpowiedzi:
Właśnie skończyłem pisac analizę do meczu Ligi Światowej pomiędzy Brazylią oraz Polską. W odpowiedziach przestrzegacie, że liczy się kurs podczas pisania analizy, ale jestem pewien że kurs na zdarzenie, które opisałem spadnie do czasu rozpoczęcia meczu o jakieś 0,15 - 0,20. Tak więc jaki kurs podac, skoro dzisiaj złapałem kurs X a do czasu startu spotkania będzie on mniejszy = X - 0,15?
Taką uwagę napisał swojego czasu Konrad
liczy się kurs w momencie pisania postu. czyli zostaje jak jest / Konrad
Jak to rozpatrzyc? Pytanie ciekawe, które dotyczyło lub mogłoby dotyczyc sporej rzeszy forumowiczów.
Nie rozumiem w czym rzecz. Jasno jest napisane, że liczy się kurs w trakcie pisania analizy. Nie ważne czy później spadnie czy wzrośnie...

Otrzymane punkty reputacji: +3
B 33

bodziorex

Użytkownik
w typie podanym na dzis chodzilo mi oczywiscie o bukmachera &quot;betsson &quot; a nie bettson. prosze o porawe i przepraszam za mala literowke ????

T 10

tswks

Użytkownik
Proszę o poprawienie mojego typu bo nie dałem spacji między dwukropkiem a nazwą klubu i wyszła z tego minka...

jarni 113

jarni

Użytkownik
użytkownik jarni
czwartek + 350
piątek - 100
sobota +250
dlaczego więc w tabeli ma 50 pkt a nie 500pkt, bo rozumiem że to te 3 dni zostały podliczone
pomyłka ? zdarzyć się chyba może ? zamiast plus 350 dostałeś minus 100 , i stąd ten błąd. ✅ za czuwanie , zaraz będzie poprawka / Konrad

N 4

nagi

Użytkownik
Chodzi mi o mecz Troicki -Zverev .tenis.
Kanonier0392 usunę typ, a Ty umieścisz go w temacie na jutro. Jak nie zachowałeś analizy - daj znać na PW

lou1221 127

lou1221

Użytkownik
Jeśli mecz przenieśli z 23 na 2:15 nastepnego dnia, to mozecie mi jeszcze zaliczyc to do dnia 6.06 czy juz musze przerzucac na 7.06?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom