>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Mam pytanie w sprawie mojego wczorajszego typu a mianowicie dlaczego mam -100 a mój typ jest typem powtórzonym jak w typie na te samo spotkanie użytkownik Kasday dał typ w handi -1 ja natomiast dałem -2 a wynik był 4:0 dla Herthy !
poczytaj regulamin , wszystko tam jest / Konrad

magpiee 18

magpiee

Użytkownik
Mam pytanie dlaczego w moim piątkowym typie dostał -100 pkt skoro był poprawny ?
Ajaccio wygrało 1:0, a typ był handi +1 grenoble X więc o co chodzi?
zapewne pomyłka , poprawione / Konrad

kamil06 3

kamil06

Użytkownik
Witam,
Mam pytanie w jaki sposób mogę sprawdzić ile punktów w sumie zebrałem w Typ Dnia

możesz sobie sam podliczyć , ewentualnie czekać na tabelę. Uprzedzając Twoje pytanie odnośnie tabeli poczytaj wcześniejsze posty. / Konrad

Dzięki wielkie za odp.

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Mam dylemat i wolę sie upewnić jak to jest. Jeśli ktoś dał mecz rewanżowy Podbeskidzie : Lech Poznań Typ 2 , to czy można jeszcze obstawić typ na awans Lecha w tym meczu ??

flamaster//
Tak, można

danny. 202

danny.

Użytkownik
Chciałbym prosić o usuniecie mojego 2 postu z poniedziałku, przez pomyłkę podałem tam 2 analizę, która ma być na wtorek

D 24

danio

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Barcelona
Spotkanie: Haase-Cipolla Dokładny wynik
Typ: Haase 2-0
Kurs: 1,90
Bukmacher: Unibet.com
Analiza:
Dzisiaj około godziny 13:30 rozpocznie się mecz pomiędzy Holendrem Haase a Włochem Cipolla.Obecnie Haase w rankingu zajmuje 63 miejsce natomiast Włoch 160.Haase ostatnio niemiał jakis tam osiągnieć : Rotterdam przegrana z Soderlingiem, Marsylia przegrana z Seppim,Indian Wells przegrana z Schuettlerem,Miami przegrana z Tipsareviciem,Dopiero w Monte Carlo ograł Davydenko ale w nastepnej rundzie odpadł z Melzerem.Natomiast Włoch niemiał jakiś tam gwiazd: w Miami odpadł w kwalach z Rochusem,w Monte Carlo w kwalach z Gilem,tak to ogrywał słabiaków w turniejach takich jak: Vassalo,Farah,Prodon czy m.in Bolleli.Ostatnie słabe osiągnięcia Holendra to powód teo że miał wymagających przeciwników,natomiast Cipolla jest słaby i holender powinien go ograć gładko 2-0 w setach .Jest jedyna szansa na wygranie ponieważ Włoch to słaby zawodnik.A Haase ma dobre warunki na zwycięstwa.Dla mnie Haase dziś wygra 2-0 w setach.

Typ z wczoraja haase wygrał 2-0 a mam -90 napisane

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom