http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-23-03-2011-sroda-57083.html#post2172475Dzisiejsi goście prezentują się beznadziejnie w meczach wyjazdowych. Ostatni mecz jaki wygrali na wyjeździe był 17 kwietnia 2010 roku. W lidze po meczu z LDU potrafili już przegrać 3:0 i zremisować 1:1 z aktualnie najsłabszym zespołem w lidze Quilmes AC który ma na swoim koncie jak na razie tylko jeden zdobyty punkt. Independiente ostatnio potrafiło na własnym terenie wygrać 4:0 z aktualnie przedostatnim Newell s Old Boys.Oba zespoły już się spotkały dość niedawno ze sobą i to na terenie Independiente w rozgrywkach Copa Libertadores, wygrali goście i to aż 1:3. Dzięki tej wygranej Godoy Cruz zrobiło ogromny krok w stronę awansu.
W grupie 8 w copa libertadores okropnie ciasno. Bo o ile jutro wygrają goście to 4 zespoły będą miały po 6 punktów, w co bardzo nie chce mi się wierzyć. Godoy Cruz o ile dzisiaj wygra wskoczą w tabeli na pozycję lidera mając na koncie 9 punktów. Pod nimi będzie LDU Quito z 6 punktami i urugwajski Penarol który też ma 6 punktów, ale gorszy bilans bramkowy. Independiente ma tylko 3 punkty, a z ich formą wyjazdową jakoś nie chce mi się wierzyć, że dzisiaj ugrają kolejne 3 punkty.
Do tego kurs fajny więc myślę, że warto spróbować.Dodam jeszcze że Godoy w bezpośrednich spotkaniach wygrało 3 razy z Independiente i raz zremisowało.Pozdrawiam.
http://forum.bukmacherskie.com/f167/copa-libertadores-2011-a-53702-4.html#post2172441... W skrócie to dzisiejsi goście prezentują się beznadziejnie w meczach wyjazdowych. Ostatni mecz jaki wygrali na wyjeździe był 17 kwietnia 2010 roku. W lidze po meczu z LDU potrafili już przegrać 3:0 i zremisować 1:1 z aktualnie najsłabszym zespołem w lidze Quilmes AC który ma na swoim koncie jak na razie tylko jeden zdobyty punkt. Independiente ostatnio potrafiło na własnym terenie wygrać 4:0 z aktualnie przedostatnim Newell s Old Boys. Oba zespoły już się spotkały dość niedawno ze sobą i to na terenie Independiente w rozgrywkach Copa Libertadores, wygrali goście i to aż 1:3. Dzięki tej wygranej Godoy Cruz zrobiło ogromny krok w stronę awansu. W grupie 8 w copa libertadores okropnie ciasno. Bo o ile jutro wygrają goście to 4 zespoły będą miały po 6 punktów, w co bardzo nie chce mi się wierzyć. Godoy Cruz o ile dzisiaj wygra wskoczą w tabeli na pozycję lidera mając na koncie 9 punktów. Pod nimi będzie LDU Quito z 6 punktami i urugwajski Penarol który też ma 6 punktów, ale gorszy bilans bramkowy. Independiente ma tylko 3 punkty, a z ich formą wyjazdową jakoś nie chce mi się wierzyć, że dzisiaj ugrają kolejne 3 punkty. Do tego kurs fajny więc myślę, że warto spróbować.
Czy to wciąż aktualne, oraz czy tabela będzie z dni 1-22 marca?Kolejna aktualizacja tabeli będzie prawdopodobnie znowu w czwartek (brak czasu)