>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Ile czasu trzeba będzie czekac na oficjalna tabelę ze wszystkich 31 dni marca? To znaczy kiedy będzie oficjalna?

lancev 984

lancev

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-01-04-2011-piatek-57467.html#post2180926
Wcześniej nie zauważyłem tego, ale teraz widzę, że kolega zatypował mecz Peterborough szybciej ode mnie. Z drugiej strony zrobił to w złym wątku. Na wszelki wypadek, jeśli zaliczylibyście mu po wcześniejszej godzinie napisałem drugą analizę. Jeśli uznacie mój pierwszy typ za dobry to po prostu zignorujcie ten drugi. Sorry za kłopot.
Kanonier0392 / kolega typował Peterborough z handicapem, więc nie ma problemu.

devin69 43

devin69

Użytkownik
Llanelli - Neath Athletic
Typ: 1
Kurs: 2.45
Buk: Expekt
W analizie do mojego typu napisałem omyłkowo niewłaściwy czas meczu, zamiast 20:45 powinno być 20:30. Może to nie ma znaczenia dla całości typu ale wole o tym napomnieć ;) .
poprawiłem ;) // Konrad

pr0napek 31

pr0napek

Użytkownik
Witam, obstawiłem że Schalke wygra i w 88 minucie mecz został zakończony z wynikiem 2 do 0 dla Schalke czy ten kupon zostanie mi uznany? Co jak co ale pewnie zakonczylby sie wynikiem 2 do 0 dla Schalke. Zreszta to było spowodowane przez kibiców drużyny przeciwnej.

Czekam na decyzje modow.

yaro8 21

yaro8

Użytkownik
Co jak co ale pewnie zakonczylby sie wynikiem 2 do 0 dla Schalke. Zreszta to było spowodowane przez kibiców drużyny przeciwnej.
Nawet gdyby tutaj było 8-0 i 93 minuta to nie ma co mówić &quot;napewno by wygrali&quot;, tym bardziej nie ma tutaj różnicy kto na trybunach narozrabiał - za takie spotkanie idzie zwrot i tyle.

pr0napek 31

pr0napek

Użytkownik
Moge cos napisac... Nie zebym byl konfliktowy czy cos. Tylko chce wyrazic swoja opinnie.

Wg mnei to troche bez sensu.
1. Na buku ma sie zwrot kasy, tutaj dnia np nikt mi nie zwróci.
2. Np jesli ja np typuje tyylko noge, to dobra oferta jest w 3 dni i przez to np moze mi zabraknac akurat te 100 punktow do nagrody.
3. Wg mnie powinno zostac takie cos ze w takim wypadku otrzymuje sie dodatkowy mecz nie wiem np tydzien pozniej w ten sam dzien lub nastepnego dnia.

Bo to na prawde jest troche bez sensu ; o
To taka moja opinia, niestety mecz anulowany. Tylko chcialem napisac swoje spostrzezenia na ten temat.

Żebym nie był źle zrozumiany, że mówie że to jakieś oszustwo czy coś ; d poprostu sadze ze to troszeczke bez sensu ;d

ale trudno takie zycie ;d
trzeba typowac i bawic sie dalej.
Dz za uwage

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
dostałem żółtą kartke za złą kursywę podczas pisania analizy teraz jednak widze że niektórzy wczoraj i przedwczoraj popełnili podobny błąd i jej nie dostali wiedz czegoś tu nie rozumie ??
chyba wszyscy jesteśmy równi??
Kanonier0392 / spokojnie, wszyscy zostaną ukarani za złą czcionkę, nic mi nie powinno umknąć. Po prostu staram się to przeglądać tematy w celu wyłapania błędów jednorazowo - dla każdego rodzaju przewinień osobno, a jeszcze tego nie zrobiłem.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Mam pytanie, po ogłoszeniu oficjalnych wyników do kogo przesłać email Moneybookers?

Do Administratora Marcin-Odra.
Pewnie zająłęś pierwsze miejce ????
Ewentualnie ile czasu trzeba czekac na kasę oraz kiedy tabela??

antos1992 1

antos1992

Użytkownik
Ja mam taką sprawę, stawiając na WHU kurs wynosił 4,60, następnie wynosił 4,20, 3,95 a na końcu 3,90. Mam nadzieję że nie będzie z tego żadnych konsekwencji.
Kanonier0392 / nie będzie, kursy spadają, rosną, to normalne, liczy się ten, który jest w czasie, gdy zatwierdzasz posta.

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
dodałem typ na jutro ale okazało sie że spóźniłem się o 1 min wcześniej został dodany ten sam typ. Mam pytanie jeśli ten typ by został edytowany i dał bym hendicap 1;0 to zaliczycie??
prosze o odpowiedź
Kanonier0392 / tak, zaliczymy.

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
dodałem typ na jutro ale okazało sie że spóźniłem się o 1 min wcześniej został dodany ten sam typ. Mam pytanie jeśli ten typ by został edytowany i dał bym hendicap 1;0 to zaliczycie??
prosze o odpowiedź
Kanonier0392 / tak, zaliczymy.
to niech analiza zostanie a początek taki :
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie:
Lecce - Udinese (-1)
Typ: 2
Kurs: 3.00
Bukmacher: bet365

ojciedz 6

ojciedz

Użytkownik
W mojej analizie popełniłem błąd, prosiłbym o zamianę mojej analizy spotkania Lens - Marsylia na poniższą:
Coraz bliżej do ostatecznych rozstrzygnięć w ligach europejskich, a sytuacja w lidze francuskiej, jak co roku, bardzo ciekawa. Pierwsze Lille ma 4 punkty przewagi nad Marsylią, ale każde potknięcie Marsylczyków może skutkować wypadnięciem z miejsca gwarantującego grę w lidze mistrzów. Nie ma już miejsca na błędy. Gospodarze nie mają wielu argumentów przeciwko Marsylii, która w moim mniemaniu dysponuje najlepszym składem w lidze (jedynie Lyon może im dorównać). Boloni oraz Deschamps mają do dyspozycji wszystkich swoich zawodników. Lens ostatnie spotkanie wygrało na wyjeździe aż 4:1, w dodatku ich bilans z Marsylią w ostatnich latach jest bardzo korzystny - Marsylia nie wygrała w lidze na ich stadionie od 2003r(!), jednak takie serie kiedyś się kończą i chyba najwyższy czas. Walka o mistrzostwo jeszcze się nie zakończyła, a w dodatku czuć na plecach oddech rywali, dlatego mecze takie, jak ten Marsylia musi kończyć zwycięstwami.
I najczęściej właśnie tak się dzieje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom