>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Widzę, że tabeli nikt nie ogarnia. W ciągu nadchodzących dni postaram się dodać kilka pierwszych dni
Tylko kilka pierwszych dni? :razz:
Konrad ładnie podlicza, jest podliczonych 13 pierwszych dni marca. Podlicza na bieżąco, a więc tabelka też powinna byc z większej ilości dni ;)

lancev 984

lancev

Użytkownik
Taa powinna ale weź tu teraz podliczaj 15 dni, kiedy w jednym dniu nawet 6 stron postów. ???? Najlepiej robić na bieżąco, ale na tabelkę prawie nigdy chętnych nie było oprócz Snajpera. Pozostaje czekać.

snajper 322

snajper

Forum VIP
Tylko kilka pierwszych dni? :razz:
Konrad ładnie podlicza, jest podliczonych 13 pierwszych dni marca. Podlicza na bieżąco, a więc tabelka też powinna byc z większej ilości dni ;)
No sorry, ale jakbyś nie zauważył od kilku miesięcy ktoś inny robił tabelę. Admin mnie dziś poprosił o pomoc, więc o to jestem ???? Także na przyszłość pisać mi na PW o ewentualnych błędach w tabeli niż tutaj. Tak będzie najlepiej ;)

M 11

mody18

Użytkownik
Mam pytanie co do debla Azarenko/Kirilenko - Sands/Shaughnessy. Pierwsza para oddała mecz walkowerem, czyli w Tobecie moge liczyć zakład jako wygrany czy będzie zwrot ?

yaro8 21

yaro8

Użytkownik
Chciałbym złożyć tu propozycję, aby przy obliczaniu skuteczności typerów nie liczyć typów powtórzonych jako nietrafione - rozumiem, że skuteczność podana w tabeli ma pokazywać userom kogo typy są &quot;pewniejsze&quot;, a u kogo bardziej ryzykowne (i prawdopodobnie z większym kursem). Liczenie typów przypadkowo powtórzonych jako błędne nie pozwala na prawdziwe odzwierciedlenie skuteczności jego typów.
Pozdr

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
Mam pytanie jeśli mój mecz tenisa się trochę opóźni i będzie o 00:00 lub 00:05 to zaliczycie go czy nie da rady??
Kanonier0392 / zaliczymy.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Według OOP miał się odbyć o 23:00, a ty podałeś typ trochę później. Więc chyba w tym momencie nie było już kursów na ten mecz ?? Nawet na livesportsie były o tej porze powykreślane. Z resztą i tak według regulaminu za typ po czasie jest minus.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom