>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
S 95

slodki69

Użytkownik
Mam pytanie, pewnie głupie ale jestem początkujący więc proszę o wyrozumiałość. Jak liczy się punktację typów dnia? 1.75 - to 75 pkt, a 2.05 kurs? 105 pkt?
Grzesio // dokładnie tak. Jak trafisz to tak jak podałeś , jak nie trafisz to -100

K 7

karlitto

Użytkownik
Proszę w dzisiejszym moim typie dodanym 2 minuty temu o zmiane bukmachera na bet365, i kursy na 2.28 z góry dziękuje i przepraszam za kłopoty, nie zauważyłem że Unibet jest nie dozwolony
A kto ci powiedział, że &quot;Unibet jest nie dozwolony&quot; ??
Ludzie, plis.. zerknijcie czasem w Regulamin.
Tam naprawdę jest większość odpowiedzi na wasze pytania.
/psotnick
Ale ja dodałem U N I B E T a takiego nie ma na liście
To co ja ślepy jestem?
Co niby jest na 6 pozycji od góry?
Moze najlepiej wyłącz Adblocka, bo pewnie ci blokuje nazwy buków i z tego cały problem.
/psotnick

K 7

karlitto

Użytkownik
Mam problem, wydaje mi się że błędnie ktoś podliczył mi bilans w maju od 1-8. Ja oddałem 5 typów, 1 maja było -100, 2 maja było +137, 3 maja było +80, 4 maja było -100 i 8 maja było -100 to daje -83pkt a mam -320...
Pewnie jakaś pomyłka, przy następnej aktualizacji powinno być już wszystko poprawione.
/psotnick

robaaak 387

robaaak

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-20-05-2014-wtorek-107658.html#post4505028

Kursy na ten mecz obserwowałem od ok 8 rano, miałem do jakiegoś ako to wrzucić, ale cały czas się wahałem bo wcale nie taki pewniak.
Od 8.00 kurs na czystą jedynkę był na poziomie 1.44 i do rozpoczęcia spotkania się nie zmienił. Nie mógł więc być 1.51 na 1X.
Na bet365 oczywiście bo gram tylko tam, a gość bet365 w poście podał.

Na dwójkę z podpórką był koło 2.6 więc nijak na błąd nie wygląda.

Ok, dzięki za czujność.
/psotnick

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom