>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
W 8

wyluzuj

Użytkownik
Przepraszam jestem nowy i naruszyłem regulamin w perlamink #9 Typy dnia 2013-11-24
Napisałem Swój typ Dnia używając Kolorów. Czy możecie je zmienić albo ostatni raz przymknąć na to oko?
Z góry przepraszam i dzięki.
Nie ma problemu z formą posta, gorzej z jego merytoryką.
/psotnick

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Czy w typach dnia, jeśli ktoś podał taki typ:
Cracovia - Lech 2
To czy można podać coś takiego:
Cracovia - Lech Poznań
Zakład dwustronny (w przypadku remisu w regulaminowym czasie gry otrzymasz stawkę z powrotem)
Typ: Lech Poznań
?
Tak, regulamin o tym mówi wprost.
UWAGA: Za powtórzony typ uznajemy także np. Wisła - Legia typ: 1 Wisła (-0,5) - Legia typ 1
* W przypadku handicapu i typu over/under: może podać tylko jeden typ na te zakłady np. handicap +6,5. Jeśli ktoś poda handicap +9,5 typ uważa się za powtórzony. Podobna sytuacja jak w typie over/under.
1 i 1DNB (i odwrotnie) również traktujemy jak powtórzony.
Ale typów w ofercie jest tyle, że sobie jakoś na pewno poradzisz. Np wygra którąkolwiek połowę, czy podwójna szansa połowa lub koniec.
/psotnick

F 52

fejser

Użytkownik
Cos słabo idzie rozliczanie typów w tym miesiącu. Mamy dziś 26 a dopiero jest rozliczoney 18 dzien miesiaca. Tabela zostala zrobiona tylko raz 1-11. Czy mozna to usprawnić ?

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Cos słabo idzie rozliczanie typów w tym miesiącu. Mamy dziś 26 a dopiero jest rozliczoney 18 dzien miesiaca. Tabela zostala zrobiona tylko raz 1-11. Czy mozna to usprawnić ?

Już chłopaki podliczyli, więc dzisiaj wieczorem (pewnie w późnych godzinach) wrzucę tabelkę.
Zaktualizowana będzie do 25.

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
proszę o zmianie w moim typie na dzień 02.12.2013 z 1 na 1/1 bo postawiłem 1 na śląsk, a kurs dałem na typ że śląsk wygra do przerwy i na koniec spotkania.

N 0

noorbbi

Użytkownik
proszę o przeniesienie mojego typy-dnia-02-12-2013-poniedzialek-100141-2.html na dzien jutrzejszy. Niewiem jakimś dziwnym trafem zle na daty spojrzałem ????
Na razie to jeszcze nie ma tematu na wtorek, bo zgodnie z Regulaminem będzie utworzony dopiero ok. godz. 20 dnia poprzedzającego i wtedy będzie go można przenieść.
Ale najlepiej i najwygodniej by chyba było, gdybyś ten typ po prostu powtórzył w temacie na wtorek (bo a nuż w międzyczasie będziesz chciał coś poprawić w analizie czy dopisać), a tego posta z poniedziałku po prostu się wykasuje. (Na razie go zostawiam, żebyś miał do niego dostęp).
/psotnick

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom