>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
P 0

polak71

Użytkownik
W poście w &quot;Typy dnia&quot; z wtorku 12.11.2013 (pozycja 9) błędnie napisałem bukmachera. Powinno być &quot;Expekt&quot;. Proszę o poprawienie i z góry dziękuję ????

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Uważam że moje analizy w miesiącu listopad nie zasłużyły na miano kiepskich i zgłaszam veto. Typując egzotyczne ligi ciężko opisywać skład itp. Dlatego do analizy używam tylko tabeli , h2h i wahań kursów. Ok mogę lać wodę na pół strony żeby można było poczytać tylko co ma to wspólnego z merytoryką. Przede wszystkim oddaje typy które wchodzą i są podparte prostą analizą tego co skłoniło mnie do zagrania danego typu, więc prosiłbym o ponowne spojrzenie na typ z 12 i 14 listopada bo to moim zdanie trochę nie fair
Dziwię się, że oczekiwałeś czegoś innego, kiedy w pierwszych słowach piszesz, że &quot;trudno się znać i cokolwiek napisać o chińskiej lidze kosza i islandzkim szczypiorniaku&quot;. Niejako sam się przyznałeś, że nie do końca wiesz o czym piszesz.
Nie mam nic przeciwko graniu typów jedynie po statystykach, ale jeśli je chcesz polecać jako swój Typ Dnia, czyli w domyśle najlepszy to trzeba się trochę postarać i chociażby poszperać trochę w necie za info itp. A już argumenty, że kursy się zmieniły czy były odwrotne mało przekonujące, bo nie wynikały z obiektywnych uwarunkowań, tylko pomyłką buka, albo normalnymi korektami wynikającymi z postawionych przez graczy stawek.
Dziwi mnie to tym bardziej, że jesteś niewątpliwie kumatym gościem, do tego ze sporym stażem na Forum i wiesz o co chodzi w tym konkursie. Najlepiej widać to po Twoich innych analizach, choćby tej dzisiejszej, wystarczy ją porównać z tymi wskazanymi przez ciebie i różnica aż bije po oczach.
/psotnick

gorszcz 141

gorszcz

Użytkownik
A kiedy można się spodziewać kasy za październik na moneybookers? Pytam bo dane wysłałem Panu Adminowi jakieś 2 tygodnie temu a kaski nihuhu... pozdrawiam ;)

kary1 477

kary1

Użytkownik
Cześć. Chodzi o godz. meczu Atl. Nacional vs. Itagui. Na nie których stronach jest napisane, że odbędzie się o godz. 23:50 natomiast na innych o godz. 00:00. Dlatego umieściłem ten mecz w dziale &quot;Typy dnia 21/11/2013&quot;. Chyba nie będzie z tym żadnego problemu?
Nie będzie, spokojna głowa.
/psotnick

przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Witam. Mam pytanie dotyczace zakladu &quot;powyzej 5&quot; bramek w hokeju, gdy pada 5 bramek to jest 0 punktow, czy - 100? Dziekuje z gory za odpowiedz.
Wszystko zależy jaki to jest zakład, jeśli dwudrogowy i faktycznie bez ułamków w linii, czyli &quot;Powyżej 5.0&quot;, to przy 5 golach będzie zwrot. A jeśli trzydrogowy obejmujący dokładnie 5 goli, to będzie przegrana.
/psotnick

arkadiuzs 1,1K

arkadiuzs

Użytkownik
Teraz dopiero zauważyłem że podałem złego buka w typie na dziś, tj piątek 22..
Zazwyczaj przeglądam zdarzenia na STS bo jest dla mnie czytelniejsze i musiałem odruchowo źle wpisać.. ;/ za późno na zmiane?
No niestety już za późno, bo już dawno po meczu.
Gdybyś napisał przed pierwszym gwizdkiem, to można by poprawić nawet teraz, a tak będziesz miał nauczkę na przyszłość.
/psotnick

kary1 477

kary1

Użytkownik
Witam. Mam pytanie dotyczace zakladu &quot;powyzej 5&quot; bramek w hokeju, gdy pada 5 bramek to jest 0 punktow, czy - 100? Dziekuje z gory za odpowiedz.
Skoro jest napisane POWYŻEJ 5 bramek, a padło mniej niż 6 bramek no to 0 punktów. Tak mi się przynajmniej wydaję, chyba że bukmacherze ustalili, że 5 bramek to powyżej 5.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom