>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
suvi 107

suvi

Użytkownik
Proszę o usunięcie mojego posta z typów dnia na 05.11, bo nie widzę opcji usunięcia. Linku nie podam, bo jeszcze nie mogę. Komentarz do usunięcia, ponieważ w trakcie pisania typ został już podany.
pestka7 // ok

noniewiem 133

noniewiem

Użytkownik
Jeśli w danym meczu został obstawiony over 2.5, to czy można obstawić over 3?? Czy to będzie traktowane jako powtórzony typ??

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Przecież masz wyraźnie w regulaminie...
UWAGA: Za powtórzony typ uznajemy także np. Wisła - Legia typ: 1 Wisła (-0,5) - Legia typ 1
* W przypadku handicapu i typu over/under: może podać tylko jeden typ na te zakłady np. handicap +6,5. Jeśli ktoś poda handicap +9,5 typ uważa się za powtórzony. Podobna sytuacja jak w typie over/under.
1 i 1DNB (i odwrotnie) również traktujemy jak powtórzony.

egzer 150

egzer

Użytkownik
źle podałem typ zamiast na Valencie dałem 1 na St.Gallen nie mam 10 postów i nie mogę wkelić linku a więc miało to miejsce w typach dzień 7 listopada czwartek.
Wpisałeś nieregulaminowego buka, analiza też kiepska, więc niestety typ i tak będzie na minus bez względu na wynik.
Ale możesz jeszcze poprawić analizę i buka z listy podanej w Regulaminie
do jutra do czasu meczu
/psotnick

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Czy jeśli ktos dał HC 6,5 to moge dac 6 lub np 5,5 czy bedzie to powtorzenie typu ?
Akurat w tej kwestii Regulamin jest dość precyzyjny.
/psotnick

▶ Nie zamieszczamy typu, który został podany już przez innego gracza. Można wtedy jeszcze postawić na dane spotkanie ale na przeciwna drużynę/zawodnika lub remis itp. Przykład: Jeżeli gracz A podał już typ 1 na dane zdarzenie, to gracz B może jeszcze postawić X, 2 , under, pierwszą połowę itp.
UWAGA: Za powtórzony typ uznajemy także np. Wisła - Legia typ: 1 Wisła (-0,5) - Legia typ 1
* W przypadku handicapu i typu over/under: może podać tylko jeden typ na te zakłady np. handicap +6,5. Jeśli ktoś poda handicap +9,5 typ uważa się za powtórzony. Podobna sytuacja jak w typie over/under.
1 i 1DNB (i odwrotnie) również traktujemy jak powtórzony.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ok - rozumiem, a sytuacja jeśli ktoś poda czyste zwycięstwo, a ja podam HC w strone tego zwycięzcy podanego wcześniej to też traktujecie jak powtórzony czy to już nie ?

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Dawczan, proszę Cię...
Psotnick wstawił Ci odpowiedni wycinek z regulaminu i przecież wszystko jest jasne.
Jeśli ktoś podał handicap to Ty nie możesz podać wyższego/niższego na ten sam mecz ale ewentualnie w stronę drugiej drużyny. Co się tyczy Twojego pytania, to przecież czyste zwycięstwo a pokrycie handicapu to są dwa różne zakłady.
Tak, więc odpowiedź na Twoje pytanie - nie; nie jest to traktowane jako powtórzenie typu...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Dawczan, proszę Cię...
Hardison również Cie proszę...nauczyłem się już, że co konkurs to inne podejście do tematu i wolę spytać. Poza tym:
Jeśli ktoś podał handicap to Ty nie możesz podać wyższego/niższeg
przecież czyste zwycięstwo a pokrycie handicapu to są dwa różne zakłady.
Dla mnie to jest mała różnica...Bo jeśli ktoś podaje HC np 7,5 a ja podam 10,5 to sa dla mnie tak samo 2 różne zakłady jak czyste zwycięstwo a zwycięstwo po HC 5,5. Więc sorry, ale dla mnie to jest jednak trochę sprzeczność.
przecież czyste zwycięstwo a pokrycie handicapu to są dwa różne zakłady.
Więc tak samo dla mnie dwoma różnymi zakładami jest pokrycie linii HC 5,5 i 7,5, a wielu bukmacherów oferuje różna linie.
Proszę o złączenie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom