>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
yaro8 21

yaro8

Użytkownik
Jeśli ktoś dał typ na drużynę A z handi to ja już nie mogę dać na drużynę A bez żadnego handi?? Dobrze rozumiem? Bo tak zrozumiałem z regulaminu, ale patrzę że taki proceder jest dość powszechny a nie chciałbym -100 dostać..
Potrzebna szybka odpowiedź Pozdr
Kanonier0392 / Nie możesz, dobrze rozumiesz.

C 11

cbool

Użytkownik
Niestety nie moge umieścić linku do mojego typu
ale podam gdzie on się znajduje :
Typy dnia 02.03.2011r
post nr 81
Witam , przepraszam mam takie pytanie a mianowicie ;
Dlaczego dostałem -100 pkt ( podobno za powtorzenie typu)
a nie ma takiego samego typu jak mój
ja mam handicap (0:2) a inny gościu ma (0:1)
to przecież co innego .
Prosze o odpowiedź ;)
Z góry dziękuje ;)
poczytaj regulamin ( dokładnie) a się dowiesz co jest nie tak. w razie innych kłopotów pisz PW , z chęcią Ci wytłuamcze // Konrad

djkruko 89,8K

djkruko

Mistrz Czterech Skoczni
Jeśli ktoś dał typ na drużynę A z handi to ja już nie mogę dać na drużynę A bez żadnego handi?? Dobrze rozumiem? Bo tak zrozumiałem z regulaminu, ale patrzę że taki proceder jest dość powszechny a nie chciałbym -100 dostać..
Potrzebna szybka odpowiedź Pozdr
Kanonier0392 / Nie możesz, dobrze rozumiesz.
A czemu nazywasz to proceder?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Jeśli ktoś zagrał wczoraj Morgensterna win (bo data przyjmowania była 02.03, wiadomo, kwal. itp), to czy dzisiejszy typ na Morgensterna nie jest powtórzony ?! No chyba, że spróbujecie mnie przekonać, że to nie jest typ powtórzony ze względu na datę ?? A zwycięstwo Morgensterna nie jest tym samym, co zwycięstwo Morgensterna...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
to nie ma znaczenia że u buka było do wczoraj przyjmowane, konkurs jest dzisiaj i w dzisiejszym temacie trzeba było podać analizę
Czy Morgenstern win i Austriak win to typ powtórzony ? Proszę o odpowiedź
Nie jest powtórzony

djkruko 89,8K

djkruko

Mistrz Czterech Skoczni
Straszny że tak powiem syf się zrobił w dzisiejszym typie dnia:
Powtarzana zdarzenia
Nieprawidłowy bukmacher

stevenash13 140

stevenash13

Użytkownik
Unicaja Malaga - Panathinaikos Ateny
Typ: Panathinaikos -6
Kurs: 1.83
Buk: bet365

Gospodarze bez Carlos Jimenez, który w 11 meczach notuje średnio 6 punktów i 4 zbiórki. Drugim nieobecnym w tym spotkaniu po stronie gospodarzy będzie Robert Archibald - w 13 meczach, średnio 8 punktów i 4 zbiórki. Unicaja ma bilans 1-4, a drużyna z Aten 3-2. Dla Panathinaikosu, to ważny mecz i muszą go wygrać. Goście mają mocniejszy skład, więc muszą wykorzystać swoją przewagę. Nie mogą dopuścić, by Unicaja od początku objęła prowadzenie. W ekipie gości po przerwie zagra Kostas Kaimakoglou, który w 12 meczach notuje średnio 4 punkty i 3 zbiórki.
a tutaj oryginał
http://forum.bukmacherskie.com/f11/euroliga-2010-2011-a-46208-10.html#post2140652
Człowiek prowadzi swój blog i sprzedaje w dodatku typy... Szkoda słów na takich zerowych ludzi... Może taki żenujący człowiek doczeka się w końcu bana od władzy?
Kanonier0392 / Już dostał.

yaro8 21

yaro8

Użytkownik
A czemu nazywasz to proceder?
Chodzi mi o to że jest to proceder nagminnego i świadomego łamania powszechnie rozumianego punktu regulaminu. Dlatego zdziwiło mnie, że w części przypadków osoby nie dostają za to minusów.
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-03-03-2011-czwartek-56006-2.html#post2140551 - skoro nie dajecie mi za to plusa to może mógłbym przynajmniej nie dostać za to ⛔ 100 ? Jak już wcześniej wyjaśniałem w momencie gdy zaczynałem pisać moją analizę wcześniejszego typu jeszcze nie było i zorientowałem się dopiero po wysłaniu posta o czym odrazu poinformowałem.

Q 0

qwebar

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-03-03-2011-czwartek-56006-2.html
Analiza i typ pana &quot;typ-&quot; jest żywcem wzięta ze strony:
http://www.tylkopilka.pl/index.php?pg=typy&amp;amp;arch
Oryginalna wiadomość po kliknięciu na mecz:
&quot;BB stać na wiele, co pokazało ligową wygraną 3-1 z Galatasaray. Teraz w małych derbach Stambułu może pokonać skupioną na walce o utrzymanie Kasimpasę i awansować do półfinału Pucharu Turcji. Atut własnego boiska ma tu drugorzędne znaczenie.&quot;

To chyba niezbyt uczciwe? hmm...

P 2

pacan

Użytkownik
Mam takie pytanie a zarazem propozycje .
Dlaczego nie ma w regulaminie &quot;typy dnia&quot; bukmachera STS ?
Praktycznie jeden z najbardziej znanych bukmacherów w Polsce wg mnie właśnie jest STS.Prosiłbym o rozpatrzenie tej prośby/sugestii aby STS znalazl sie wsrod innych bukmacherow

flamaster//
Podajemy typy tylko od wybranych bukmacherów internetowych.

T 1

tranzystor

Użytkownik
Dodałem typ na Win Martin Fourcade, chwilkę wcześniej jest typ na Fourcade TOP2 , niestety pisałem analizę i nie zauważyłem, nie jestem pewny i chyba są to inne typy bo jednak ja mam zwycięstwo a w tamtym typie 2 miejsce zapewnia trafiony typ. Jeżeli jednak nie mam racji to proszę skasować mój typ a jutro wrzucę może coś nowego.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom