>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Nie chce się wtrącać w nie swoje sprawy ale u nas na osiedlu jest lokalna sieć i każdy ma takie samo IP - co w takiej sytuacji, kto pierwszy ten lepszy?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Nie chce się wtrącać w nie swoje sprawy ale u nas na osiedlu jest lokalna sieć i każdy ma takie samo IP - co w takiej sytuacji, kto pierwszy ten lepszy?
Na pewno w danej chwili kilka komputerów ma to samo IP? ;-)
Tak czy siak, mamy swoje sposoby na wykrycie multikont.
Pozdro

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Ale przecież mam właśnie jedno konto z tego IP to nie rozumiem. Czasami ode mnie z kompa loguje się do forum mój kumpel (lolek03) który też jest u Was zarejestrowany i pisze analizy czy coś ale konto zakładał u siebie w domu więc z innego IP. Wg nie rozumiem tego o co tu biega...

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Na pewno w danej chwili kilka komputerów ma to samo IP? ;-)
Tak czy siak, mamy swoje sposoby na wykrycie multikont.
Pozdro

Tak to samo IP, ja mam na szczęście z innej sieci ale znam ten przypadek z Counter-Strike&#39;a gdzie był z tym problem bo jak się banowało jedną osobę to potem wszyscy z tej sieci nie mogli wejść.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Proszę o zastąpienie tego postu:

http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-03-03-2013-niedziela-88924-2.html#post3433877

tym poniżej bo wdarło mi się tam parę literówek.

Piłka nożna, Premier League, godz. 17:00
Tottenham vs Arsenal
Typ: Over 2.5
Kurs: 1,65
Buk: Bet365
Jak dla mnie w tym meczu zdecydowanym faworytem tego meczu jest Tottenham (analiza: http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post3433713), jednak że typ ten już jest podany to postaram się przybliżyć inny również bardzo prawdopodobny zakład. Mianowicie over 2,5 gola w meczu. Kurs bardzo wysoki patrząc na prawdopodobieństwo jego wejścia. Obie drużyny grają bardzo ofensywnie, łącznie mają strzelone w lidze już 99 goli. W obu zespołach grają tacy zawodnicy jak Bale, Defoe, Adebayor, Podolski, Walcott, Cazorla czy Giroud więc o gole nie trudno. W ostatnich dwóch meczach pomiędzy tymi ekipami padło... 14 goli! 7 meczy z rzędu padały co najmniej 3 bramki. Nie licząc tych ostatnich dwóch wyników gdzie mecze kończyły się wynikiem 5:2 to w ostatnich latach w meczach tych drużyn padały takie wyniki jak 5:1, 3:3 czy 4:4. Jeśli Szczęsnemu po raz kolejny zdarzy się słabszy mecz, co mu się w tym sezonie zdarza dość często to szczere mówiąc patrząc na formę Bale&#39;a to on sam może strzelić te 3 gole i przy okazji również polecam typ na gol Walijczyka, w William Hill można złapać po 2,25, a on jest obecnie w takiej formie że nawet Messi mógłby się od niego czegoś nauczyć.

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Za miesiąc Luty dwóch pierwszych użytkowników w tabeli zostało zdyskwalifikowanych. Proszę sprawdzić swoje nowe miejsce i ewentualne nagrody za ten miesiąc.
To bardzo dobrze, że sprawdzacie użytkowników i wyłapujecie tego typu oszustwa, ale szkoda, że robicie to dopiero po zakończeniu konkursu :-|. Gdybym wiedział, że Stanley będzie zdyskwalifikowany, to bym odpuścił typowanie jak miałem chyba coś ok. 1300 pkt. Ostatniego dnia wiedziałem, że maro ma nademną sporą przewagę, więc zagrałem ostro a wystarczyło po prostu nie oddać typu i bym był na podium... Niby 50-150 zł to nie majątek, ale naprawdę boli mnie sposób w jaki sam siebie wyeliminowałem:-|. Sześć ostatnich dni konkursu to nietrafione przezemnie typy, których zwyczajnie być nie musiało gdyby ci panowie wcześniej zostali zdemaskowani.

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
W każdym razie jeśli jest możliwość wcześniejszego wykrycia tego typu oszustw, to nie zwklekajcie z tym, bo potem człowiek naprawdę źle się czuje jak się dowiaduje, że czołówka tabeli się zmienia i wystarczyło po prostu odpuścić zamiast gonić:-|.

alvaros 256

alvaros

Użytkownik
Przepraszam, że rezerwuję typ już teraz na wtorek, ale nie będę miał w tym okresie dostępu do internetu, więc proszę o wyrozumiałość i wklejenie poniższego typu do tematu na 5.03.13 (wtorek) gdy takowy zostanie otwarty. Z góry dziękuję i pozdrawiam
5.03.13 / 20:45
Piłka nożna, LM
Manchester United - Real Madryt
Typ: Manchester awansuje
Kurs: 2,25
Buk: Bet365
Rozumiem, że Real jest w formie, rozumiem, że dominował w pierwszym meczu a cuda w bramce wyczyniał De Gea, rozumiem, że w ciągu tygodnia Królewscy dwukrotnie pokonali Barcelonę i to pewnie dało im mocnego kopa psychicznego do walki z Manchesterem... Wszystko to rozumiem, no ale jak widzę kurs powyżej 2,20 na awans MU to po prostu czuję się w obowiązku taki typ zagrać. Przecież United w tym sezonie na własnym boisku przegrali raptem dwukrotnie, z czego raz w meczu zupełnie bez stawki zamykającym fazę grupową LM gdy rezerwami ulegli u siebie rumuńskiemu CFR Cluj. W pozostałych meczach czy to PL czy LM Old Trafford stanowiło twierdzę nie do zdobycia, dlatego przy dużym szacunku względem ostatnich poczynań Realu uważam, że faworytem do awansu są mimo wszystko Czerwone Diabły. Buki faworyzują Królewskich sugerując się głównie dwukrotnym ograniem Barcelony. Tylko teraz pozostaje pytanie na ile jest to efekt świetnej formy Realu a na ile efekt kryzysu Dumy Katalonii? Moim zdaniem proporcje zmierzają bardziej w kierunku tej drugiej opcji. Pamiętajmy, że Barca zagrała katastrofalnie z Milanem, później wymęczone zwycięstwo w lidze z Sevillą 2:1, potem Gran Derbi w Copa del Rey i Primera Division, których wyniki znamy. W żadnym z tych czterech spotkań FCB nie przypominała zespołu, który tak dominował w pierwszej części sezonu. Messi kompletnie niewidoczny, gra zespołu jako całości także bez polotu, bez pomysłu, zupełnie jakby stracili umiejętność realizacji własnego stylu, do którego już nie raz nas przyzwyczaili i który był szalenie skuteczny. Dlatego nie przeceniałbym wagi zwycięstw Realu nad Barceloną i nie faworyzowałbym ekipy Jose Mourinho w rewanżu z drużyną Alexa Fergusona. United w lidze panują niepodzielnie, olbrzymia przewaga nad rywalami, tytuł właściwie w kieszeni, mogą całkowicie skupić się na podboju Ligi Mistrzów. A Real? Spotkania z Barcą choć zwycięskie kosztowały też na pewno sporo sił, przy takim rywalu nie było miejsca na odpuszczanie i taryfę ulgową. Pamiętajmy też, że Królewscy od 9 lutego grają właściwie bez przerwy co 3-4 dni i seria ta wynosi w tej chwili 6 spotkań. Szaleńcze tempo, które nawet na tak klasowym zespole musi zostawić jakieś ślady. Czerwone Diabły nie miały w ostatnim czasie tak intensywnego kalendarza, ani tym bardziej tak ciężkich pod względem psychicznym spotkań jakimi są bez wątpienia Gran Derbi. Sir Alex mógł w spokoju przygotowywać taktykę na rewanż z Realem i zobaczymy jakie będą tego efekty. Osobiście uważam, że faworytem do awansu będą gospodarze. Korzystny wynik z Madrytu, atut własnego boiska, na którym nie zwykli w tym sezonie przegrywać, świetna forma, mniejsze obciążenie psychofizyczne - to wszystko przemawia za Czerwonymi Diabłami. W takich okolicznościach uważam, że Real nie będzie w stanie wygrać na Old Trafford. Wprawdzie do szczęścia wystarczy im też remis wyższy niż 1:1, ale według mnie United nie dadzą sobie wydrzeć awansu - bardziej prawdopodobny jest dla mnie scenariusz, iż jeszcze go przypieczentują odnosząc zwycięstwo nad mocno eksploatowanym w ostatnich tygodniach zespołem Królewskich.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Pytanie- proszę o odpowiedź lub też jakiś link do niej

Co decyduje o statusie, randze usera (np Znawca, Typer) ,którą widzimy pod nickiem?
Ramzesa//Po pierwsze to nie ten dział na zadawanie takich pytań, ale jak już pytasz to odpowiem. Udzielaj się na forum w działach tematycznych, prowadź temat w dziale kupony ze statystykami, a prędzej czy później moderatorzy poszczególnych działów zauważą twoją aktywność i zadecydują o ewentualnej randze. Mówiąc krótko - trzeba się wykazać.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Przy podawaniu typu dnia można posłużyć się czyjąś analizą?
Nie. Grozi to wykluczeniem z konkursu.

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Jak mówi jeden z punktów regulaminu:
&quot;- Moderator ma prawo przenieść analizę do działu &quot;Wasze kiepskie analizy&quot; tylko przed rozpoczęciem spotkania. Są jednak wyjątki tzw. ekstremalne sytuacje kiedy użytkownik pisze coś w stylu &quot;XXX wygra bo jest lepsze i ja tak uważam&quot;. Wtedy moderator może analizę uznać za kiepską i przenieść do odpowiedniego działu już po zakończeniu spotkania.&quot;
Nie chcę negować zdania Moderatora, ale mimo wszystko nie uważam by moja analiza była w stylu cyt: &quot;XXX wygra bo jest lepsze i ja tak uważam&quot;, a mimo to szkoda straconych punktów.
Każdą analizę staram się czytać po uprzednim jej zatwierdzeniu. I zawierać w niej takie informacje, które wymaga regulamin.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Nosi mnie aby Ci coś odpisać , ale napisz tylko 2 słowa - PODAJ LINK.
Klikasz w numer posta przy swojej analizie.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dyscyplina. Piłka Nożna, Premier League
Spotkanie. Manchester United - Norwich
Typ. 1 (-1)
Kurs 1.95
Bukmacher: Expekt
Krótko i na temat. Na Old Trafford przyjeżdzaja Kanarki. Manchester w tym sezonie przegrał u siebie tylko raz, natomiast Norwich odnioslo tylko jedno wyjazdowe zwycięstwo. Mało tego boss Ferguson zapowiada walke o pełną pulę w tym spotkaniu. Robin van Persie ma wystąpic w wyjsciowej jedynastce. Menadzer Czerwonych Diabłów zapewnia kibiców, że to rozgrywki krajowe są dla niego priorytetem w tym sezonie. Myslalem tutaj o handi -2 po kursie 3.40, ale mimo wszystko zostane przy pewniejszej opcji. Zwycięstwo 2-0 lub 3-0 jest jak najbardziej mozliwe, a i kurs kuszący. Pozdrawiam

kiepska analiza
Odpisałem Ci już na PW, ale niech inni również ocenią.
Czy to jest analiza nadająca się do konkursu? Gdybym uznał taką analizę to jak zachowałbym się wobec tych, co wkładają więcej wysiłku w swoje analizy?
Myślisz, że ktoś z twojej analizy skorzystał? Tu nie ma argumentów.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
W typach dnia na 7.03.2013 napisalem ze stawiam na chelsea (2) z handicupem 0-1 a powinno byc 1-0 bo chelsea gra na wyjezdzie. Prosze poprawcie.
Dzieki ????
Podaj link albo nie poprawiamy. Ludzie nauczcie się! To nam znacznie ułatwia pracę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom