Typ na 1 marca (nie ma tematu), niech jakiś mod to wklei, w dziale analiza już jest.
Dyscyplina:
Tenis,
WTA Acapulco
Mecz: K.Knapp - Soler-Espinoza S.
Data: 01.03.2013 01:45
Typ: 2:0
Kurs: 2.75
Bukmacher: William Hill
Analiza: Po wczorajszym meczu Knapp, która mnie nie zawiodła dzisiaj postanawiam zagrać tak samo, czyli na jej zwycięstwo bez straty seta. Skoro wczoraj weszło bez większych problemów, więc czemu dzisiaj nie ma być podobnie? Tym bardziej, że przeciwniczka według mnie słabsza. Jest nią 85 w światowym rankingu Hiszpanka Silvia Soler-Espinoza. Hiszpanka w pierwszej rundzie pokonała 6:1, 7:6 Mandy Minellę, zaś w drugiej jej przeciwniczka - Irina begu przy stanie 6:1, 2:1 dla Hiszpanki skreczowała. Dla Soler-Espinozy jest to pierwszy turniej na ziemi w tym roku, tak samo jak wczoraj był dla Oprandi. Myślę, że jest to jakaś przewaga dla Knapp, która pokonała wczoraj Oprandi, która na twardej potrafiła przysporzyć wiele kłopotów zawodniczkom z górnej półki. Przeważnie w tym roku Hiszpanka w każdym turnieju odpada w pierwszej rundzie, poza tym turniejem oraz turniejem w Hobart. Ostatnio w Memphis porażka 6:7, 0:6 ze Szwajcarką Voegele. Jakoś nie wiem czemu jestem spokojny o ten typ, ale nie wyobrażam sobie innej opcji jak wygrana Knapp 2:0. W tym roku zanotowała już dobre występy podczas
Australian Open czy ostatnio w Bogocie, gdzie została wyeliminowana dopiero przez Serbkę Jelenę Janković 6:3, 1:6, 6:7. Widać, że czuje się bardzo dobrze na ziemi i to powinna dzisiaj wykorzystać oraz to, że jest lepsza ????