>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ruszy, ruszy. Ci co nie podliczyli bilansów mają jeszcze ze 20 minut max :!: Potem koniec dnia dziecka :| Może jak nie będę miał nic ciekawszego do roboty to komuś popodliczam, ale potem pretensje tylko do siebie miejcie jeśli się przypadkiem pomylę.

inter 5

inter

Użytkownik
chciałem podliczyć typy ale widze ze tematy zamkniete ... ostatni mecz skonczyl sie 10 min temu troche malo czasu nie siedze caly czas na forum

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Inter przykro mi regulamin to regulamin, Munez przechodzisz dalej.
Od tej rundy każdy ma czas do niedzieli do 22 podliczyć typy. Tylko dziś był taki rozgardiasz :|

inter 5

inter

Użytkownik
no trudno przeszedł słabszy ;p troche dziwne zeby w czasie trwania meczu juz podliczac wyniki ale jak wam to nie przeszkadza to ok. pozdro

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Poza tym widzę, że podałeś typy po godzinie 16:00 to tym bardziej... ⛔ . Regulamin :!: Każdemu o tym przypominam. Od tej rundy już niestety ie będę dobrym wujkiem... :|

dfrugo 140

dfrugo

Użytkownik
Ja tez nie podliczyłem typu ostatniego bo mnie nie było Arles - Bordeux 2
I bilans powinienem miec -51
Wiec chyba ja powinienem przejsc dalej a nie Munez. Rozumiem ze powinienem sam sobie podliczyc ale widze ze w innych przypadkach były podliczane..

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
To prawda, pomyliłem się przy podliczaniu.... Ale następnym razem jak już pisałem wyżej nie będzie zmieniania w późniejszym terminie. I podliczać do godzinny 22:00 :!: Bo co byś teraz podliczył i niby kiedy miałbym losowanie zrobić :?:

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
ale siurkowato wyszło :|

temacidło nie było zamkniete ...
ledwo dalem rade podac typy, a tu taki kwiatek.

sytucja byla wyjotkowa, mogliscie pojsc na reke ten jeden raz, tym bardziej ze zmiana pary to kwestia 3 sekund.

regulamin regulaminem ale.

powodzonka dalej.

ps kolezka -500 i dalsza faza :?

wRRacam niebawem :grin:

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
To prawda, pomyliłem się przy podliczaniu.... Ale następnym razem jak już pisałem wyżej nie będzie zmieniania w późniejszym terminie. I podliczać do godzinny 22:00 :!: Bo co byś teraz podliczył i niby kiedy miałbym losowanie zrobić :?:
A czy w ogóle nie lepiej wydłużyc możliwośc podliczania typow do poniedziałku do którejś godizny? Przeciez zazwyczaj w poniedziałki meczów jest jak na lekarstwo i nikt się tak nie rzuca by coś podac.
Termin podawania tpyów mógłby zostac do 16:00 w niedziele, ale z rozliczaniem dajmy sobie więcej czasu bo to nie dobrze, że tak jest, nie można podac meczów z Latino np bo kończa się późno, a Wy chcecie szybkie podliczenie...
Przecież jak pary na next runde pojawią się w poniedziałek wieczorme to czy coś to zmieni ? Wg mnie tylko wyjdziemy wszyscy na tym lepiej.
Rozważcie to bo przez te rygorystyczne zasady chyba kilku typerów poleciało z braku podliczonych typów.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Zapomniałes o tych, którzy grają sporty USA, niby na poniedziałek oferta mała a jednak kilka osób już na dzisiejszą noc typowało. Dla Ciebie może to nic nie zmienia, ale dla nich owszem.

Poza tym co to za problem podliczyć pary do 22 w niedzielę? :eek:

Jedyne z czym się zgadzam to możliwość typowania meczów późniejszych w niedzielę, wtedy, gdyby takie coś &quot;zamykało&quot; rywalizację przy losowaniu kolejnych par można napisać np:

Benek20 - Assitalia/robson

jeśli nie wiadomo kto awansuje dalej.

Do góry Bottom