>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Konkurs z daniem 2 grudnia dobiegł końca.
Proszę wszystkich o podanie wyników w odpowiednim temacie tak aby można zrobić końcową tabelę.
Po zanalizowaniu statystyk konkursu administracja podejmie decyzję czy konkurs kontynuować. W tej chwili, pojedynki które się rozpoczęły mają charakter zabawy i nie będą brane pod uwagę w tabeli.

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Mam pytanie bo jeszcze przed ta długą przerwą był rozgrywane przez jeden tydzień pojeynki i mam nadzieje ze one bedą uwzględnione do tabeli ??

C 0

chicken

Użytkownik
Czy mozna teraz juz rozpoczynac kolejne pojedynki?? bo nie wiem kiedy zaczyna sie nowa edycja. A moze juz trwa?? :-D Prosze o odpowiedz bo sie nie orientuje ????

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Dawno juz nic nie wiadomo była 1 edycja i sie skończyła miała być druga ale chyba sie nikt juz tym nie interesuje nie wiadomo czemu

deftones9 7

deftones9

Użytkownik
Witam chciałbym sie zapisać tylko nie wiem czy to wszystko aktualne jest niby pojedynki sie toczą ale tabela nie aktualna ktoś to wogóle podlicza?gracie do końca misiąca?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Najlepiej grać z kimś o nagrody, taka rywalizacja. Oczywiście jeśli ktoś oszuka forum nie ponosi konsekwencji. Konkursu takiego w najbliższym czasie na 90% nie będzie.

M 672

martinmix

Użytkownik
Witam,
mam pewną propozycję. Przeglądam te posty z pojedynków i widzę że często zdarzają się osoby które nie chcą wypłacić pieniędzy dla zwycięscy w przypadku swojej porażki. W takim razie proponuje aby admini forum podali jakiś numer konta i tam osoby chcące wziąć pojedynek o kasę wpłacili ustaloną wartość np. po 40 zł. Po zakończeniu pojedynku admin wypłacałby sumę zwycięscy z kasy wpłaconej przed pojedynkiem.
Jest to tylko taka moja luźna propozycja. Mam nadzieję że administracja forum się do tego ustosunkuje.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Odpowiem za administracje. Obecnie nie jest to konkurs organizowany przez forum, to luźne pojedynki pomiędzy użytkownikami. Forum nie ponosi za nie żadnej odpowiedzialności. Dlatego też nie udostępni na pewno konta bankowego na tego typu pojedynki.
Zaczynając z kimś się pojedynkowac, sami możemy wpłacic kasę na konto MB neutralnej osoby, którą wcześniej sobie wyznaczymy, aby ona trzymała kasę i wypłaciła zwycięzcy.
A najlepiej pojedynkowac się z zaufanymi userami. Nie dziemi pokroju Moziego ( 15 lat, szkoda że tak późno sprawdziłem ???? ), bo potem kasy ni ma:p
Oczywiście to moja prywatna opinia, ale wydaje mi się że pokrywająca się ze stanowiskiem Adminów.

Do góry Bottom