>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tak jak nazwa tematu wskazuje w tym temacie każdy użytkownik może zadać pytanie, oraz zgłosić niezgodność i propozycję.
Proszę pamiętać o regulaminie, gdyż tam jest dużo napisane i być może tam znajdziecie odpowiedź na nurtujące was pytanie.

Przed przystąpieniem do konkursy należy posiadać konto gracza w Bwin.com
Jeżeli nie masz konta w Bwin, a chcesz wziąć udział w konkursie załóż je teraz z poniższego linku

Kliknij, a w nowym oknie otworzy się strona Bwin

Rejestracja z tego linku upoważnia każdą osobę do otrzymania bonusu w wysokości 100zł przy pierwszej wpłacie.

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
24.Zasady punktacji:
Challenge Bwin w danym miesiącu wygrywa osoba, która będzie miała największy bilans zwycięskich pojedynków, podzielony przez ilość wygranych pojedynków.

Nie rozumiem tego :|

majestic 0

majestic

Forum VIP
ja to rozumiem w ten sposob, ze wygrales np. 2 pojedynki. w pierwszym uzbierales np. 250pkt. a w drugim 150 co daje razem 400pkt, dzielisz je przez liczbe wygranych czyli 2 i wychodzi ci 200pkt. kto bedzie mial najlepszy bilans ten wygrywa. punkty z przegranych pojedynkow nie sa wliczane do bilansu

sam nie wiem czy dobrze to rozumiem wiec prosze jeszcze o potwierdzenie
[ Komentarz dodany przez: Marcin-Odra: 2007-09-18, 16:41 ]
Dobrze piszesz

T 5,3K

teza

Użytkownik
1. jezeli prowadze 2 pojedynki rownoczesnie to moge podawac te same typy ?
2. mozna grac wszystkie zdarzenia jakie sa dostepne w bwni ? under/over, wynik do przerwy, handi ? itp

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
1. jezeli prowadze 2 pojedynki rownoczesnie to moge podawac te same typy ?
2. mozna grac wszystkie zdarzenia jakie sa dostepne w bwni ? under/over, wynik do przerwy, handi ? itp
Z tego co wiem to można te same typy , A co do underów itp. poczytaj w regulaminie !

M 0

major0

Użytkownik
proszę o usunięcie mojego tematu &quot;major0 vs darkog&quot; gdyz przeciwnik zapoźno powiedział mi ze ma juz kogos innego. Prosze o usuniecie tego tematu. Pzdr

jaca 0

jaca

Użytkownik
13. Nie można obstawiać tego samego spotkania co przeciwnik.
Czyli, jeżeli mój przeciwnik postawił jakiś typ z danego meczu, to ja tego meczu typować nie mogę (choćby chciał obstawiać inne zdarzenie) - dobrze rozumiem?
Jeszcze jedno - mozna podawać typy na kilka dni naprzód? (wyskoczył mi właśnie nieoczekiwany wyjazd i mogę mieć ograniczony dostęp do netu, więc wolałbym obstawić przed wyjazdem)

D 0

duzers_on

Użytkownik
Jeżeli mój przeciwnik obstawił na dany dzień jeden kupon, a ja dwa to:
1) Liczy się jeden mój kupon (ten który był lepszy)?
2) Liczę zysk z dwóch kuponów? (Czyli liczę zysk w sumie i dzielę go na dwa?)
Czy jak to się rozlicza? :/

pusio 0

pusio

Użytkownik
Kupon 1
IFK Goteborg - Hammarby (2007-10-01 19:00)
typ: 1,85
kurs 3,20
stawka 100j
Tak wygląda mój kupona w pojedynku z killer20.Błąd polega na tym iż zamiast typu podałem kurs na Goteborg.Nie wiem czy za &quot;chochlika&quot; mam odjąć sobie te 100j i rozliczyć kupon jako przegrany, czy mam go rozliczyć na ✅ bo to Goteborg wygrał??

drago 108

drago

Użytkownik
Mam dwa pytanka:
1. Jeżeli zagraliśmy spotkanie np. tenisowe które miało byc rozegrane o 22:00. Potem zostało przeniesione na następny dzień na godzinę np. 10:00. Ale z jakiegoś tam powodu zostało przeniesione na jeszcze nastepny dzień. Więc czy ten typ ma być rozliczony na 0.00 czy poczekac aż mecz zostanie rozegrany?
2. Czy można postawić zakład długoterminowy?? Np. na F1. Gramy przed kwalifikacjami na zwycięzce. Albo na jakiś inny zakład który jest rozgrywany przez więcej niż 2 dni np. golf, ale kończy się w czasie pojedynku? Bo jeśli się kończy dzień po zakończeniu rywalizacji to nie ma o czym rozmawiać

Do góry Bottom