Jest taka sprawa: dzisjeszy typ mi nie wszedł. Dlaczego?
Wczoraj podczas analizowania meczu drugiego Boston - LA na stronie z prawdopodobnymi pitcherami wkradł się błąd i było podane, że w meczu przecwko sobie zagrają Lackey i Beckett dlatego postawiłem under. Jeśli ktoś wchodził tam w tym czasie to może potwierdzić. Poprawka pojawiła się dopiero koło 21-22.
Może ktoś naprawi w klasyfikacji i unieważni mój typ?
:wowsdf: Ej koleś ty chyba chory jesteś ???? zle wytypowales niewszedl Ci typ to daj spokoj, po co jakies
cyrki i oszutwa i cofanie danego typu, jestes facetem czy babą, a moze niemasz nieznasz sie na
mlb ?? mi np 1 typ niewszedl i nieplacze o to, gram w konkursie dalej, a moze powinienem tak jak ty napisac do moda i sprobowac oszukac zeby go uniewaznil i bede 3 miejsca w tabeli wyzej ?? ale po co to ?? jest jecze 2 miesiace konkusu i kilkadziesiat typów do
dania i kazdy moze jecze z pierwszego miejsca spasc na ostatnie lub z ostatniego awansowac na pierwsze. no i wogole co bedzie jak Ci kazdy kolejny typ niewejdzie, bedziesz pisal o uniewaznienie bo zle grali lub w innym skaldzie wyszli ??
pozatym wiesz co to znaczy "probable pitchers" ?? to znaczy prawdopodobni piczerzy czyli wcale niemusza tacy zaczynać meczu !! trener moze zmienic go przed meczem bo zle sie czuje, kontuzja mu sie odnawia czy dostal srake ???? trzeba korzystac z wiekszej ilosci zrodel a najlepiej z mlb.com bo tam raczej podaja "prawdopodobnych", a czasami ich zmieniaja, ja obserwuje
mlb juz 2gi sezon i nieraz juz tak sie zdazylo ze zmieniali startera na jakiegoś cieniasa i mecz mi niewszedl i buki jakos kasy nie zwrocily ????
jak ty chcesz zwrotu stawki to moze reszta niech tez sie upomnie zeby im zwrocili stawke za jakis mecz ktory im niewszedl bo chujowo grali zawodnicy lub wyszli i w innym skladzie ?? pomysl logicznie czasami zanim cos napiszesz