R
1,6K
radomiak1910
Użytkownik
ok zwracam honor, pzdrkolego widzę że u Ciebie występuje nieznajomość regulaminuradzę go dokładnie przeczytać
![]()
ok zwracam honor, pzdrkolego widzę że u Ciebie występuje nieznajomość regulaminuradzę go dokładnie przeczytać
![]()
Tabela po 7 kolejce zrobiona, z tym, że w miarę szybko przydałoby się ustalić wynik potyczki kokocz - Thorngal, o którym wspominał ten drugi gracz na poprzedniej stronie.BB: Zaraz postaram się przejrzeć niepodliczone kolejki i naniosę ewentualne poprawki.
Jeszcze jedna kwestia. Typy napisane bez AKO i buka bierzemy pod uwagę czy wszystkie na 'zero'? Proszę 'władzę' o odpowiedź. Pozdro.
przykro mi bardzo ????27. Typy można podawać NAJSZYBCIEJ po zakończeniu poprzedniej kolejki.
Np: jest 20 kolejka 08.08 i 21 kolejka 14.08 , to typy na 21 kolejkę można podać NAJSZYBCIEJ o godzinie 8:01 dnia 09.08 gdyż kolejka nr 20 kończy się o 8:00 dnia 09.08.
Czytajcie regulamin.29. Jeżeli użytkownik nie poda typów w danej kolejce, to otrzymuje automatycznie karę -3 punktów, a jego rywal, niezależnie od AKO (nawet gdy nic nie trafi i AKO wyniesie 0) wygrywa spotkanie (+3pkt.).
W przypadku, gdy obaj nie podadzą typów to para jest karana -3 pkt.
Przecież zaakceptowałeś ten regulamin zapisując się do konkursu więc nie wiem do kogo masz pretensje. Możesz je mieć tylko do siebie.Bezsens... nie każdy ma choćby tą chwilę na podanie swoich typów. Kary powinny być, ale do np dwóch kolejek powinniście traktować nas bardziej łagodnie... w przypadku większej ilości minus jest uzasadniony.
true true true, ale tak jak mówisz zapewne nic takiego do regulaminu nie wprowadzą :zoltakartka:Wiem,że mnie pewnie zaraz większość zjedzie ale jedna uwaga ode mnie. Kolejny konkurs na tym forum związany z piłką nożną,gdzie jest spora część użytkowników grających w jednym stylu: mam podać 5 typów? ok walę 5 remisów po najwyższych kursach i czekam czy wejdzie 1 czy 3 z nich..Bezmyślne typowanie moim zdaniem i nie przekonają mnie tu argumenty,że taki remis też trzeba umieć wytypować i wszyscy macie argumenty czysto sportowe za takimi właśnie rozstrzygnięciami.Wiem,że nie zmienicie regulaminu,że na 5 typów conajmniej 3 muszą być innymi typami niż tymi na remis,ale chociaż w tym poście chcę wyrazić szacunek dla tych graczy którzy wspomnianej wyżej metody gry nie preferują i jednocześnie wyrazić pogardę dla tych którzy w typowaniu 5xremis widzą drogę do wygranej w tym konkursie..