No ale z drugiej strony w 20pkt pisze że typy na następną kolejkę można podać najszybciej o 8:01, więc można wywnioskować że mecz który rozpoczyna się o 8:00 powinien być uwzględniony na kolejkę wstecz.W regulaminie jest opisane, że kolejka trwa od godziny 8.00 do (słowo klucz) godziny 8.00 kolejnego dnia. Logiczne jest, że nie ma możliwości by ten sam mecz mógłby być typowany w dwóch przyległych kolejkach
Tak tak kolego zdecydowanie Cie popieram, mówiłem że regulamin nie mówi tego jasno, ja to zrozumiałem dokładnie tak jak Ty.No ale z drugiej strony w 20pkt pisze że typy na następną kolejkę można podać najszybciej o 8:01, więc można wywnioskować że mecz który rozpoczyna się o 8:00 powinien być uwzględniony na kolejkę wstecz.
Przyznajmy te miejsca (chociażby 1) komuś z grupy 5 gdzie 100% osób wzięło udział w konkursie i walczyło praktycznie w 100% do ostatniej kolejki mimo, że nie miało szans na awans.Jako że połowa uczestników w mojej grupie olała całkowicie konkurs to mamy do przyznania dwa miejsca w Lidze Europejskiej.