1,5K slawgo Użytkownik Maj 6, 2015 #221 Sumada mam problem z wysyłaniem wiadomości, do nikogo nie moge wysłać wiadomośći... Jak mam ci przesłać swoje dane?
Sumada mam problem z wysyłaniem wiadomości, do nikogo nie moge wysłać wiadomośći... Jak mam ci przesłać swoje dane?
1K kokosek1960 Typer Maj 6, 2015 #222 Sumada mam problem z wysyłaniem wiadomości, do nikogo nie moge wysłać wiadomośći... Jak mam ci przesłać swoje dane? Kliknij aby rozwinąć... zapewnie kolega Sumada90 da tobie namiar , ja tez miałem problem , ale w ustawieniach swojego konta trzeba zmienić jedną opcje i można wysyłac na PW opcja zaawansowane ustawienia tam sprawdz ``Przesyłanie prywatnych wiadomości`` tam chyba zmieniałem ale na 100% nie potwierdzam
Sumada mam problem z wysyłaniem wiadomości, do nikogo nie moge wysłać wiadomośći... Jak mam ci przesłać swoje dane? Kliknij aby rozwinąć... zapewnie kolega Sumada90 da tobie namiar , ja tez miałem problem , ale w ustawieniach swojego konta trzeba zmienić jedną opcje i można wysyłac na PW opcja zaawansowane ustawienia tam sprawdz ``Przesyłanie prywatnych wiadomości`` tam chyba zmieniałem ale na 100% nie potwierdzam
19,8K sumada90 Forum VIP Maj 7, 2015 #223 Sumada mam problem z wysyłaniem wiadomości, do nikogo nie moge wysłać wiadomośći... Jak mam ci przesłać swoje dane? Kliknij aby rozwinąć... Możesz napisać klikając "dzięki" lub napisz tu a ja jak przepisze to post skasuje.
Sumada mam problem z wysyłaniem wiadomości, do nikogo nie moge wysłać wiadomośći... Jak mam ci przesłać swoje dane? Kliknij aby rozwinąć... Możesz napisać klikając "dzięki" lub napisz tu a ja jak przepisze to post skasuje.
19,8K sumada90 Forum VIP Maj 15, 2015 #225 Lista została przesłana do Marcina kilka dni temu. Wydaje mi się, że nagrody to kwestia dni ????
1K kokosek1960 Typer Maj 18, 2015 #226 Lista została przesłana do Marcina kilka dni temu. Wydaje mi się, że nagrody to kwestia dni ???? Kliknij aby rozwinąć... no to czekamy za inne konkursy juz doladowaly inne buki to i tu tez zapewnie cos ruszy
Lista została przesłana do Marcina kilka dni temu. Wydaje mi się, że nagrody to kwestia dni ???? Kliknij aby rozwinąć... no to czekamy za inne konkursy juz doladowaly inne buki to i tu tez zapewnie cos ruszy
1K kokosek1960 Typer Maj 21, 2015 #228 U mnie kasa na koncie Możecie sprawdzać Kliknij aby rozwinąć... ????:jupisdfgdfg:
53,1K TommyTSW Forum VIP Maj 21, 2015 #230 obrotu nie ma?wydaje mi się że gdzieś pisało że jest lecz nie mogę znaleźć.
1K kokosek1960 Typer Maj 22, 2015 #232 jest ale co się ugra na plus można wypłacać z nadwyżki dodanej kwoty minimalna kwota do wypłaty 40 zł//
jest ale co się ugra na plus można wypłacać z nadwyżki dodanej kwoty minimalna kwota do wypłaty 40 zł//
1K kokosek1960 Typer Maj 22, 2015 #233 jest ale co się ugra na plus można wypłacać z nadwyżki dodanej kwoty minimalna kwota do wypłaty 40 zł// Kliknij aby rozwinąć... a jakby obrót udało sie wykonać to wszystko tez można wypłacić o ile kwota jest min 40 złotówek
jest ale co się ugra na plus można wypłacać z nadwyżki dodanej kwoty minimalna kwota do wypłaty 40 zł// Kliknij aby rozwinąć... a jakby obrót udało sie wykonać to wszystko tez można wypłacić o ile kwota jest min 40 złotówek
1K kokosek1960 Typer Maj 23, 2015 #234 a jakby obrót udało sie wykonać to wszystko tez można wypłacić o ile kwota jest min 40 złotówek Kliknij aby rozwinąć... 1 raz starczy
a jakby obrót udało sie wykonać to wszystko tez można wypłacić o ile kwota jest min 40 złotówek Kliknij aby rozwinąć... 1 raz starczy