kokosek1960
Typer
4.Breidablik v Valur Reykjavik [email protected][Islandia Puchar] przeciwnik janek85 postawil ten sam typ na 1 /// czy mozna tak ?
Wysyłaj dane do prowadzącego konkursGrupy rozlosowane. Terminarz uzupełnią opiekunowie w ciągu 24h. Zaczynamy 1. kolejką w piątek.
Osoby którym udało się wygrać można już wysyłać dane do mnie:
login w Sportingbecie:
ID:
Grupa/zajęte miejsce:
Wygrana:
Nie można4.Breidablik v Valur Reykjavik [email protected][Islandia Puchar] przeciwnik janek85 postawil ten sam typ na 1 /// czy mozna tak ?
Od końca fazy grupowej zbieram. Im dłużej będziecie czekać z podaniem, tym później dostaniecie nagrody bo dane prześle dalej dopiero jak zbiorę od wszystkich.kiedy trzeba będzie podawać dane do faz grupowych ?
jak dzis do 20 temat bedzie to na sobote wstawie a na niedziele tez moge od razu chyba ze jakis kontakt na maila lub gg zebym podal typy bo nie wiem jak bedzie z netem w sobote niedziele na wyjazdowce :-(witam kiedy temat na mecze sobotnio niedzielen bo mam wyjazd nie wiem czy zdąże wyslac w tematach a na pw do kolegi sumada ewentualnie podeslac na pw nie dam rady bo mi wyskakuje taki komunikat ``You have turned off private messages. You may not send private messages until you turn them on by editing your options.``
Za chwile pojawią się tematy. Nie możesz wysyłać wiadomości PW więc, aby dać ci równe szanse podaj typy w tym miejscu. Ja je przejmę i podam w odpowiednim momencie.jak dzis do 20 temat bedzie to na sobote wstawie a na niedziele tez moge od razu chyba ze jakis kontakt na maila lub gg zebym podal typy bo nie wiem jak bedzie z netem w sobote niedziele na wyjazdowce :-(
Pamiętajcie o warunkach, według których są przekazywane nagrody, żeby potem nie było niepotrzebnych pretensji:login w Sportingbecie:
ID:
Grupa/zajęte miejsce:
Wygrana:
WAŻNE:
1. Nagroda, może zostać niewypłacona graczowi, którego aktywność na forum jest niedostateczna w trakcie trwania konkursu. (ogranicza się tylko do podawania typów w konkursie, postów w hyde parku i w innych poza bukmacherskich tematach)
2. Gracz musi posiadać konto w Sportingbet przed podaniem typów w pierwszej kolejce
3. Gracz w celu otrzymania nagrody musi złożyć minimum jeden depozyt w trakcie 1 rundy konkursu oraz zagrać minimum jeden zakład.
Do środy czekam na dane. Tego dnia też wysyłam wszystko co zebrałem do Marcina. I jemu dajcie parę dni na załatwienie sprawy z bukiem.Kiedy można się spodziewać mniej więcej nagród?