Każdy jest z innej grupy, ich mecze to walkowery więc jak sobie to wyobrażasz?Nie ma opcji bym któregoś zastąpił ? ????
Jasne. I co jeszcze?Anulowanie walkowerów i dopisanie mnie ???? dzis jestem do późna, jutro, w piątek, w sobotę...
postarałbym się zagrać wszystkie możliwe mecze ????
Szkoda, że nie zapisałes sie w momencie kiedy temat z zapisami był otwarty.okej... walkowery zawsze lepiej wyglądają ????
a co ciekawsze 2 z 4 graczy dopisanych po tym jak minął "czas na zapisy" olało tą gre...
i nie bulwersuj się tak...
zaproponowałem tylko swoją osobę by nie było tylu walkowerów...
ot tylko tyle...
proponowałem swoją osobę niejednokrotnie Tobie jak i michau, szkoda że niezbyt wam zależy na ilości gier i rozegraniu tego przy stoliku...
Na chwilę obecną ciężko to ocenić ale zapewne tak. Myślę jednak, że jeśli będą to już w nowym roku kalendarzowym.Czy będą kolejne edycje? Bo jestem chętny do gry ????
Twoja gra się skończyła, gdyż wszystkie Twoje mecze zakończyły się walkowerem. Czy myślisz, że by Ci się udało rozegrać 7 meczy w 1 dobę? Wątpię. Takto jedni by mieli rozegrany mecz z Tobą, a drudzy nie. Jedni by mieli punkty, a reszta o jeden mecz mniej.Ja niestety musze sie wycofac mimo ze nie rozegralem nawet jednego meczu ale to nie z mojej winy nowa wersja snookera nie chciala poprostu chodzic na moim komputerze.Chyba ze istnieje mozliwosc rozegrania moich meczy na starszych wersjach snookera bo starsza wersja u mnie chodzi ????
Miales na rozegranie meczów prawie 2 tygodnie, pretensje miej tylko do siebie.Chyba że ktoś mówi, że ma cały dzień, później olewa sprawę i ktoś musi przez niego cierpieć (w tym przypadku ja) i strace 2 miejsce przez takiego gościa...
u mnie też chora sytuacjaMiales na rozegranie meczów prawie 2 tygodnie, pretensje miej tylko do siebie.
Z Tobą to w ogóle zabawna sytuacja, bo gdyby bardzo Ci zależało to byś wpisał 0-4 (wo:1 itd.) i nie dostałbyś minus trzech punktów, a co za tym idzie byś awansował.u mnie też chora sytuacja
chcialem grac mecz napisalem wiadomosc jak Fanbujaka byl na forum nie odpisał nie jest tu ani grosza mojej winy widac mu bardziej zalezalo na niezagraniu meczu .... w ten sposób łatwo można kogos wyeliminowac bo wystarczy ze sie NIE CHCE zagrac z nim meczu i sie to robi