Proszę też o podanie nicków z GameDesire pozostałych dopisanych: barkk, Randez i GrabaZary.Wielkie dzięki za szansę gry w turnieju ???? Mój nick na GD to Sentinel89 . PW do pozostałcyh graczy z gr.A już wysłane.
Pozdrawiam
Pisz w tym temacie takie rzeczy.Sory, że zaśmiecam, ale kolega barkk to wchodzi w ogóle na forum?
barkk Ostatnio aktywny: 06-09-2009 20:03
I jak mamy z nim rozegrać mecze? ;]
RobertWLKP owszem, chyba nie chcę.7. RobertWLKP - 0 - 0 pkt - 0:0
8. Crowned - 1 - 0 pkt - 0:4
9. marcinglg - 4 - 0 pkt - 0:16
Grupa D prosze tych uzytkownikow o kontakt bo wyslalem do nich wiadomosci lecz bez wiadomosci powrotnej , jezeli ktos nie ma zamiaru grac to po co sie zapisuje i tylko meczy innych ciaglym proszeniem
Nie chodiz mi o to wysylam do kazdego wiadomosc marcinglg na vforum i gg dzieki uprzejmosci innego gracza i nie dostaje zadnej odpowiedzi i to mnie martwi to samo z crowned tyle ze na forum wyslalem wiadomosc jest tlustym drukiem zaznaczana wiec ciezko ja niezauwazyc . Jestem cierpliwy dlatego napisalem ta wiadomosc zeby jak wchodza na forum sie zainteresowali tym ????RobertWLKP owszem, chyba nie chcę.
Ale marcinglg i Crowned na pewno swoje mecze, co widac po tabeli, zagrają. Czasu jest jeszcze sporo więc bądź cierpliwy.
Czemu oddajesz walkowerem mecze z teoretycznie najslabszymi w grupie?prosze o uznanie moich dwóch pozostałych spotkań ( z marcinglg i RobertWLKP), grupa D, za walkowery, bo 1. spsuł mi sie ten snooker i nie moge go zainstalowac, 2. i tak juz nie mam szans na wyjscie z grupy
dzięki
nie mam z chello, tylko z UPC, to raz. to tez nie wina przegladarek, bo próbowałem kilku. nie mam czasu teraz szukać przyczyny awarii, a z racji, ze juz pozamiatane w naszej grupie, wole oddac te spotkania walkowerem:] ot coCzemu oddajesz walkowerem mecze z teoretycznie najslabszymi w grupie?
Snooker nie dziala bo masz net z chello, powinno jutro już być ok, sam mam ten problem.
Jakbyś nie wiedział to chello jest to usługa UPC.nie mam z chello, tylko z UPC, to raz. to tez nie wina przegladarek, bo próbowałem kilku. nie mam czasu teraz szukać przyczyny awarii, a z racji, ze juz pozamiatane w naszej grupie, wole oddac te spotkania walkowerem:] ot co
no to jeśli się uporają, to jeszcze zagram. mam ten sam problem.Takie coś mi wyskakuje:
http://i37.tinypic.com/34ihe7s.jpg
Assitalia dzwonił do nich i mają coś z tym problemem zrobić. Zobaczymy jak szybko się uporają.
Jak się uporają to mają dzwonić.no to jeśli się uporają, to jeszcze zagram. mam ten sam problem.
Sama strona ładuje się szybciej, ale pokój ani stół już nie chce się załadować.Jak się uporają to mają dzwonić.
Nie powiem, że nie jest to irytujące, no ale cóż.
Jeżeli UPC nic z tym nie zrobi to pozostanie nam granie przez proxy o ile się da tak grać.
michau, sprawdzaleś może?
U mnie już śmiga.Takie coś mi wyskakuje:
http://i37.tinypic.com/34ihe7s.jpg
Assitalia dzwonił do nich i mają coś z tym problemem zrobić. Zobaczymy jak szybko się uporają.