W takim razie robimy tak..Pełno czasu już straciłem podczas obliczania wyników,że z łaską musiałem dopisac do połowy typów naszego sponsora a w regulaminie też coś jest napisane nt temat.Tak samo,więc jak ktoś się pomyli to NIE PROSIĆ w pytaniach o zmianę typu.Dyskusja w takm razie powinna być skończona.
Od początku ligi angielskiej robisz przekręty wraz z kolegami moderatorami.
Te słowa obrzydliwie mnie uraziły.Sugerujesz w takim razie,że od edycji 1 były machlojki ? Udowodnij to.Mnie osobiście te słowa tez uraziły,bo w 3 edycji byłem prowadzącym i w tej również od następnych kolejek biorę się do roboty i jak zwykle,żeby gawędź zadowolona była oblicze je w ten sam weekend co zawsze kolejka się kończy ! Mimo,że matkę mam chorą i nie życze tej już popularnej choroby w Polsce i świecie żadnej osobie z Twojej rodziny.Mógłbym olac
konkurs,bo w końcu robię to charytatywnie,dla zabawy i zająć się rodziną,bo łatwo nie jest.Nikt nigdy nikomu nic nie zarzucał,tylko były pochwały,że fajnie
konkurs prowadzony.Szczerze,ode mnie to nie zależy,bo na forum może pisac każdy itd,ale nie chcę widzieć Ciebie w tym konkursie już.Udowodnij wine komuś(najlepiej wszystkim jak to pisałeś,że każdy robi przekręty) to można pogadac wtedy.
Podsumowanie takie,że nie będziemy dopisywać sponsora,jeśli ktoś zapomni i typy będą więc niezaliczone.Już tyle razy się szło na rękę a z uporem maniaka ciągle te same błędy się powtarzają.Od dziś tez jeśli ktoś się pomyli i napiszę zły kurs,zły typ itd to po prostu wasz problem.