hehe miałem ????Konrad140 czasem nie miałes w hicie 2 kolejki postawione na Manchester że wygra i Van Persie strzeli gola ?
Ale jak zgodnie z prawem???hehe miałem ????
jak pilnują.
Zmieniłem kilka godzin po wysłaniu posta, ogarnąłem się że RVP może nie zagrać. Zmieniłem jeszcze przed startem kolejki. Znaczy nawet nie ja zmieniłem, a Kuba86. Udowodnić znowu że wszystko zgodnie z prawem ? ???? ????
HIT KOLEJKI:
MU - Everton 1X 1,18
1. Aston Villa - West Ham (H 0-1) X 4,20
2. Tottenham - Newcastle 1 1,67
1. Stoke - Reading 1/2 1 2,45
4. Bolton - Burnley 1 2,25
5. Charlton - Birmingham X 3,30
6. Brentford - Bury 1 1,50
7. Carlisle - Stevenage 1 2,30
Wiliam Hill
AKO: 67.30
jakbyś zauważył Szerloku to od początku pierwszej edycji idziemy/szedłem na rękę ludziom zmieniając typy, dopisując kursy,bukmacherów itp itd więc absolutnie nie widziałem podstaw, żeby kilkanaście godzin przed rozpoczęciem kolejki, nie meczu poprawić sobie typ który nawet miał prawie taki sam kursAle jak zgodnie z prawem???
Twoje typy były edytowane nie raz, nie dwa, a kilkakrotnie.jakbyś zauważył Szerloku to od początku pierwszej edycji idziemy/szedłem na rękę ludziom zmieniając typy, dopisując kursy,bukmacherów itp itd więc absolutnie nie widziałem podstaw, żeby kilkanaście godzin przed rozpoczęciem kolejki, nie meczu poprawić sobie typ który nawet miał prawie taki sam kurs
Chcesz, to składaj zażalenia/pretensje do administracji. Ja nie poczuwam się do winy
I coś specjalnie dla Ciebie, skoro tak uważnie czytałeś regulamin:
Osoba, która się zapisze może zostać wykluczona/usunięta, gdy opiekun stwierdzi:
a) dany gracz (jego multikonto) jest umieszczony na czarnej liście konkursowej
b) zarejestrował się na forum w celu konkursowym
c) Nie posiada konta w William Hill
98% Twoich postów to posty w konkursach, zgodnie z regulaminem mogłeś zostać wykluczony
Uprzedzając Twoją odpowiedź - Tak, Typy Dnia to też konkurs gdzie można wygrać nagrody pieniężne
typer ligi angielskiej ale pewnego razu zauwazyłem przypadkiem, że edytowałeś hit kolejki. Od tamtej pory zrobilem z 3 screeny, typy były zmieniane nawet w czasie kiedy trwał mecz. Kabaret, żenada, pazernosć, żądza pieniądza.
Leje z Ciebie. Robiłeś screeny to śmiało tu je pokaż. Z chęcią zobaczę jakie to masz dowody. Jak ktoś ma wątpliwości to zapraszam na PW, w archiwum znajdziecie wszystkie edycje tego konkursu, znajdzcie mi kolejki w których łapałem się do Top 3 i wszystkie screeny itp wstawie.Ciekawy konkurs ligi angielskiej ale z oszustami nie ma co rywalizowac. Wielu uczciwym osobom przez swoje przekręty "podkradłes" nagrode
W bodajże 2 czy 3 edycji załapałem się na freebeta dla osób typujących we wszystkich kolejkach, zrezygnowałem z niego bo:Wielu uczciwym osobom przez swoje przekręty "podkradłes" nagrode.
dzięki wielki. malin157 zaproponował, żebym nie podliczał swoich kuponów żeby to wszystko jaśniej wyglądało. Myślałem, że sugeruje jakieś nieczystości, dostał wszystko co potrzebne na PW i mam nadzieję, że rozwiałem jego wątpliwości.Widzę, że wygrałes pierwszą kolejke ligi angielskiej, gratuluje znawco brytyjskich boisk...
Bardzo mnie to cieszy, mniej roboty. Konkursy są dla osób aktywnych jako dodatkowa rozrywka, jak się nie umiesz bawić to trudno.PS: mniej honor i wycofaj się. Ja w tym konkursie już nie gram.