chris7
Forum VIP
Tak, raczej ostatni . Z tego co wiem wcześniej trzeba złożyć depozyt potem wypłata na te same konto co wpłata.Pierwszy (ktory doszedl do skutku) i chyba ostatni turek na Kong88 się zakonczył
I w związku z tym orientuje się ktoś jak wypłacić kaske dobiłem do wymaganego progu 25 $ i chce wypłacic albo Neteler albo MB ale nigdzie niema opcji zeby wpisac adres lub numer na jakie konto maja wypłacic
Pomysł bardzo ciekawy, ale jest jeszcze za wcześnie na jego realizację . Nadal za małe jest zainteresowanie działem pokerowy. Dużo osób gra turnieje z większą pulą chociaż ten Power Poker co grało ok. 170 osób, to też zasługa rumuńskiego forum na którym znalazło się hasło. Turnieje z pulami 50$ gra 20-30 osób. Nie wspominając już o turniejach buy in , gdzie ostatnio na crazy poker grało 5 osób .Czesc,
mam takie pytanie do moderatorów, chciałbym również, aby użytkownicy wypowiedzieli się na temat tego pomysłu.
Mam pomysł, aby wprowadzić na forum ranking pokerzystów (można by taki ranking prowadzić przez 3 miesiące a po 3 miesiącach od początku)
Za zajęcie miejsca np. 1-5 (do ustalenia) w turniejach forumowych dostawałoby się pkt do głownego rankingu.
Po powiedzmy 3 miesiącach pierwsza dziesiątka tego rankingu zagrała by w specjalnie wcześniej zaplanowanym turnieju... pula nie musi być duża, ale wiadomo im większa tym walka była by ciekawsza.
Myślę, że dzięki takiemu rankingowi w turniejach z mniejszymi pulami brałoby udział więcej osób, aby zodbywać pkt do rankingu.
Można by jeszcze pomyśleć nad nagrodzeniem 4 najlepszych graczy roku (zwycięzców czterech turnieji rankingu pokerzystów)
Co o tym sądzicie ?
Na to chwilę musi zostać tak jak jest. Próbujemy organizować ligi , turnieje i różnego rodzaju turnieje i widać , że dział pokerowy coraz bardziej się rozwija , ale na większe zmiany jest jeszcze za wcześnie. Trzeba poczekać i zobaczyć jak to będzie wyglądało za kilka miesięcy i wtedy pomyślimy nad większym zaangażowaniem i np. nad taką formą rywalizacji jak zaproponowałeś.