>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, opinie i dyskusja na temat forumowych turniejów.

chris7 7

chris7

Forum VIP
Faktycznie osób jest za dużo , bo Rumuni podali hasło u siebie na forum ???? Zagadka była za prosta, ale nie chcieliśmy pretensji , że ktoś nie może sobie poradzić .
Jeżeli hasło nie znalazło by się na tamtym forum to grałoby ok. 100 osób, czyli tylu co powinno.
Z drugiej strony 160 osób przy turnieju z taką pulą to nie jest dużo. Nie liczcie , że zagracie tutaj Freeroll 500$ w 30-50 osób my takich takich turniejów organizować nie będziemy.
Proponowałbym nie narzekać tylko grać ???? Z biegiem czasu może to będzie inaczej wyglądało, póki co trzeba tutaj rozruszać dział pokerowy, potem będziemy myśleć o innych sposobach podawania haseł, ograniczenia postów , bo przykładowo na wczorajszy Freeroll było mało chętnych.

M 0

mariusz116

Użytkownik
Kurde weryfikacja e-mailia mnie rozbroila i w konsekwencji nie zarejestrowalem sie do turka a szkoda bo pula calkie calkiem a graczy tylko 170
Masz racje rumini graja a ja nie przez weryfikacjie maila pierwszy raz sie z tym spotkalem zeby podczas rejestracji do turka wola o weryfikacje

maniaknhl 4

maniaknhl

Użytkownik
heh rumun mnie wycioł z turnieju miałem AJ i na flopie as z 7 i4 wiec ja raise a rumun call potem dałem all i sie okazało ze dostał AK

chris7 7

chris7

Forum VIP
Masz racje rumini graja a ja nie przez weryfikacjie maila pierwszy raz sie z tym spotkalem zeby podczas rejestracji do turka wola o weryfikacje
W każdym sofcie cake network przed zarejestrowaniem się do jakiegokolwiek turnieju trzeba mieć zweryfikowany mail , podobnie jest też w merge gaming . Szkoda , że nie grasz :-| , ale następnym razem już będziesz wiedział o konieczności weryfikacji maila

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
chris ja wiem ze 160 osob na taka pule to nie duzo, ale inaczej to wyglada gdy gra 160 polakow z forum niz jakies pionki z rumuni nie majacy nic wspolnego z forum

neoppl 18

neoppl

Użytkownik
Chris a jak jest z wyplata z tego power poker?? bo zajalem 3cie miejsce czyli wpadlo 55 dolcow i czy moge to bez zadnego obracania itp wyplacic??
niestety 2gi byl jakis obcokrajowiec ale 1sze miejsce ktos nie z forum...

G 46

gosiam

Użytkownik
Tak, możesz wypłacić bez żadnego obracania. Z tego co kojarze to chyba depozyt nawet nie jest potrzebny.

tackles 2

tackles

Użytkownik
co do konga wiem, ze problem w zeszlym roku byl ogromny, przynajmniej dla mnie, powywgrywalem troche u nich we freerolach i kazali mi obraca to jeszcze zdobywajac pkt, no to obrocilem, wplacilem wymagane depo pogralem depozytem i wyplata po 2 &lt;!&gt; miesiacach dopiero byla na koncie moim.. od tamtej pory nie gralem.
zaznaczam ze to bylo rok temu i to byl moj przypadek,nie wiem jak jest teraz,ale wtedy nie tylko polscy gracze mieli z tym problemy, na stolach jak sie rozmawialo to tez ludzie mowili ze chca pograc i wyplacic i sie pozegnac z tym roomem, zreszta frekwencja na stolach czy w turniejach sama mowi za siebie, to nie jest wcale nowy pokerroom..

chris7 7

chris7

Forum VIP
Również czytałem, że teraz nie ma problemów z wypłatą . Inna sprawa , jak ktoś korzystał z promocji no deposit , to wtedy wymyślają różne obroty. Z tego co wiem i odszukałem w archiwalnych tematach była w tym roomie promocja no deposit 20$ .
Nie ma co się martwić na zapas , bo pewnie kolejny turniej nie ruszy ...

tackles 2

tackles

Użytkownik
byla promocja no deposit ale tez wszystkim im nie dali, ja np nie mialem, bo za pozno sie wtedy zarejestrowalem , a skoro sie zarejestrowalem to chcialem troche pograc, we freerolach tam bardzo malo osob gra/gralo i troche udalo sie uzbierac, i kontakt miedzy graczem a roomem byl tragiczny, no ale moze sie poprawili, jest tyle roomow ,ze na szczescie jest wybor;]

Do góry Bottom