>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, opinie i dyskusja na temat forumowych turniejów.

chris7 7

chris7

Forum VIP
Dlaczego tak mało osób zapisuję się na dzisiejszy turniej na Kong88 ? Tak dużo osób ma tam już konto , pula za mała , nieodpowiedni soft termin ? Minimum aby turniej się odbył to 20 osób , a teraz tylko 6 osób . Szkoda , żeby turniej był odwołany, a osoby rejestrujące się z linku robiły to na darmo.
Dzisiaj o 21:00 przy okazji oglądania skoków można zagrać dwa dobre Freerolle z różniącymi się pulami ????
Kong88 Freeroll 50$
PokerFace52 Freeroll 5000$

G 46

gosiam

Użytkownik
No tak, jakby pula wynosiła 500$ to by zagrało 200 osób, ale żeby zagrać o 50$ i pokazać, że jest zainteresowanie to nie. Może zrobiliby większe turnieje dla nas, ale nie sądze.

M 1,2K

mariuszck

Użytkownik
No tak, jakby pula wynosiła 500$ to by zagrało 200 osób, ale żeby zagrać o 50$ i pokazać, że jest zainteresowanie to nie. Może zrobiliby większe turnieje dla nas, ale nie sądze.
Ja się zaraz zarejestruje. Ale po formacie jestem i soft mi sie sciaga 13kb/s ????

Po drugie jest sobota wieczór. Niektórzy teraz pewnie przepijają więcej niż cała pula tego turnieju ????

neoppl 18

neoppl

Użytkownik
Ja się zaraz zarejestruje. Ale po formacie jestem i soft mi sie sciaga 13kb/s ????
Po drugie jest sobota wieczór. Niektórzy teraz pewnie przepijają więcej niż cała pula tego turnieju ????
no ale to nawet nich sie chociaz zarejestruja i beda sitoutami bo tak to nawet nikt sobie nie pogra ????

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Rejestujcie się, bo narazie tylko 9 osób:-|
Podeślijcie info znajomym niech się zarejestrują, przecież grać nie muszą:razz:

chris7 7

chris7

Forum VIP
Rejestujcie się, bo narazie tylko 9 osób:-|
Podeślijcie info znajomym niech się zarejestrują, przecież grać nie muszą:razz:
Teraz to już nie sensu kogoś namawiać. Jeżeli przez 10 dni nie uzbierała się nawet połowa osób , to godzinę przed turniejem nie uzbiera się tyle osób.

Trudno na Kongu nie pogramy . To też ważna informacja dla moderatorów, że nie warto organizować turniejów z niższą pulą i w mało popularnych pokerroomach, bo zainteresowanie jest bardzo małe.

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
Wydaje mi się że to nie o to chodzi. Wiele innych for, głównie pokerowych też organizowało tam turnieje z banera. Podejrzewam że wiele osób zarejestrowało się tam z innych linków dlatego teraz nawet jak chcą zagrać to po prostu nie mogą. pozdrawiam

K 6

koziuch

Użytkownik
jakby choc kazdy z was zrobil jedno konto na znajomego to by sie udalo, no ale nie chcialo wam sie, ja zrobilem

G 46

gosiam

Użytkownik
Nie przesadzaj, było dużo czasu i każdy komu zależało by aby turniej się odbył by sie zdazyl zarejestrowac.

X 0

xx88xx

Użytkownik
Witam, Chris7 poważnie zastanowił bym się na twoim miejscu jeśli chodzi o organizacje jakiś turków... na takim forum 20 osob na turek to chyba nie zbyt wiele ale wiekszosc osob ma gdzies taka pule a ja na twoim miejscu bym mial gdzies organizacje turkow
pzdr

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Nie ma sie o co dochodzic .Jeszcze tu bedzie duzo turniejow ;)
Zapytamy moze go powtorza w innym terminie

chris7 7

chris7

Forum VIP
Trudno , zapomnijmy już o tym Kongu . Na siłę nie ma co kogo zmuszać do gry, a zakładać multikonta na znajomych to już kompletnie pozbawione sensu. Minimum nie było za dużo, ale jak ktoś zwrócił uwagę były już tam turnieje , a na naszym forum znalazłem archiwalny temat z promocją no deposit w tym sofcie, więc też już sporo osób założyło wtedy konta.

Witam, Chris7 poważnie zastanowił bym się na twoim miejscu jeśli chodzi o organizacje jakiś turków... na takim forum 20 osob na turek to chyba nie zbyt wiele ale wiekszosc osob ma gdzies taka pule a ja na twoim miejscu bym mial gdzies organizacje turkow

pzdr
Nasze forum , jak sama nazwa mówi to forum bukmacherskie , a poker to tylko dodatek, który wielu osób nie interesuje, ale ja dobrze to rozumiem . Jednak z upływem czasu przy większym zaangażowaniu utworzy się stała grupa osób zainteresowanych działem pokerowym.
Nie ma co robić tragedii, że nie odbył się słaby turniej na azjatyckim sofcie . Jest szansa na organizację turniejów, to nie widzę powodu , żeby tego nie robić. Lepiej, jak moderatorzy tym się zajmują, a nie jak wcześniej osób z innych for organizowały pojedyncze turnieje, co na dłuższy okres czasu nie przynosiło dla forum żadnych korzyści

Do góry Bottom