Trudno , zapomnijmy już o tym Kongu . Na siłę nie ma co kogo zmuszać do gry, a zakładać multikonta na znajomych to już kompletnie pozbawione sensu. Minimum nie było za dużo, ale jak ktoś zwrócił uwagę były już tam turnieje , a na naszym forum znalazłem archiwalny temat z promocją no deposit w tym sofcie, więc też już sporo osób założyło wtedy konta.
Witam, Chris7 poważnie zastanowił bym się na twoim miejscu jeśli chodzi o organizacje jakiś turków... na takim forum 20 osob na turek to chyba nie zbyt wiele ale wiekszosc osob ma gdzies taka pule a ja na twoim miejscu bym mial gdzies organizacje turkow
pzdr
Nasze forum , jak sama nazwa mówi to
forum bukmacherskie , a
poker to tylko dodatek, który wielu osób nie interesuje, ale ja dobrze to rozumiem . Jednak z upływem czasu przy większym zaangażowaniu utworzy się stała grupa osób zainteresowanych działem pokerowym.
Nie ma co robić tragedii, że nie odbył się słaby turniej na azjatyckim sofcie . Jest szansa na organizację turniejów, to nie widzę powodu , żeby tego nie robić. Lepiej, jak moderatorzy tym się zajmują, a nie jak wcześniej osób z innych for organizowały pojedyncze turnieje, co na dłuższy okres czasu nie przynosiło dla forum żadnych korzyści