>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niezgodności

sutek 79

sutek

Forum VIP
Nasunęło mi się głupie pytanie. Dostanę punkt jeśli wskazany przeze mnie zawodnik zdobędzie bramkę, ale samobójczą ?
Nie nie, bo jeszcze może przekupiłeś jakiegoś zawodnika ????
Serio mówiąc: gole samobójcze się nie liczą

F 0

fb_dean

Użytkownik
a ja mam pytanie... dlaczego nie widze swojego posta w 1 dniu konkursu? ktoś go usunał? post napewno był... może ja źle patrze?

F 0

fb_dean

Użytkownik
sry za post pod postem ... ale moj post dokaldnie powinien znajdowac sie
pod postem szopcia... ( 06-06-2008, 10:22 #79 szopcio)
a nad postem Simonsa (06-06-2008, 10:31 #80 SimonS)
ja dałem post około godziny 10:22-23...

sutek 79

sutek

Forum VIP
Sprawdzałem teraz, nic w rejonach postów szopcia i SimonS nie był kasowane więc co z twoim postem się stało nie wiem, bo na pewno nie był kasowany

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
Co decyduje o awansie do II etapu konkursu w przypadku równej ilości punktów dwóch lub więcej uczestników ?

F 0

fb_dean

Użytkownik
Sprawdzałem teraz, nic w rejonach postów szopcia i SimonS nie był kasowane więc co z twoim postem się stało nie wiem, bo na pewno nie był kasowany
jestem w 100% pewien ze go wysylalem bo potem sprawdzalem... drugi raz po poludniu jakie typy dałem ... to co sie mogło z nim stac? ????????????

bax33 0

bax33

Użytkownik
jka można prośiłbym o zmiane. Oddałem typy wczoraj po 23 i na drugie spotkanie niemcy-POLSKA nie udzieliłem odpowiedzi.
7.W której połowie padnie więcej bramek-2
EDIT: Wczoraj było pisane że nie będzie możliwa zmiana typu, przykro mi

sutek 79

sutek

Forum VIP
Co decyduje o awansie do II etapu konkursu w przypadku równej ilości punktów dwóch lub więcej uczestników ?
Właśnie sam nad tym myślałem i do końca jeszcze nie wiemy niestety, ale akurat w tym wypadku jeszcze jest trochę czasa ostateczną decyzję, która myślę wkrótce się pojawi
Pozdro

Z 0

ziqo

Użytkownik
Właśnie sam nad tym myślałem i do końca jeszcze nie wiemy niestety, ale akurat w tym wypadku jeszcze jest trochę czasa ostateczną decyzję, która myślę wkrótce się pojawi

Pozdro
Proponuje aby o awansie w pierwszej kolejności decydowały ilości trafionych (w całości typów) meczy, a takie już są co zauważyłem....

sutek 79

sutek

Forum VIP
Bananek, właśnie nie wiedziałem co z tym zrobic i uznałem że do kiedy temat jest otwarty można typowac, oczywiście do tej pory gdy mecz się nie zacznie

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
kurde teraz dopiero zauważyłem moje gapiostwo - na dziś miało być po równo w każdej połowie niemcy-polska...
mam nadzieję że nie zdyskwalifikujecie tego za błąd logiczny... :/

krist69 0

krist69

Użytkownik
Mam pytanie, czy klasyfikacja generalna (tabela) będzie aktualizowana tylko po wszystkich meczach grupowych czy może częściej?

tbm 642

tbm

Forum VIP
Mam pytanie, czy klasyfikacja generalna (tabela) będzie aktualizowana tylko po wszystkich meczach grupowych czy może częściej?
W miarę możliwości postaram się to wykonać tak aby było np. co 2 kolejki, bo proszę mi uwieżyć, że z dnia na dzień na pewno nie zdąrzę z wykonaniem tabeli. Jednakze nie mogę zapewnic czy tak faktycznie będzie.

arekc84 0

arekc84

Użytkownik
Witam w meczu Austria - Chorwacja w typie kto będzie prowadził po pierwszej połowie postawiłem na Chorwatów i niedoliczono mi punktu a o ile mnie pamięć niemyli Chorwacja prowadziła po 1 połowie ???? pozdrawiam

Do góry Bottom