maciekpoland
Użytkownik
chyba nie ????
Nie nie, bo jeszcze może przekupiłeś jakiegoś zawodnika ????Nasunęło mi się głupie pytanie. Dostanę punkt jeśli wskazany przeze mnie zawodnik zdobędzie bramkę, ale samobójczą ?
jestem w 100% pewien ze go wysylalem bo potem sprawdzalem... drugi raz po poludniu jakie typy dałem ... to co sie mogło z nim stac? ????????????Sprawdzałem teraz, nic w rejonach postów szopcia i SimonS nie był kasowane więc co z twoim postem się stało nie wiem, bo na pewno nie był kasowany
Właśnie sam nad tym myślałem i do końca jeszcze nie wiemy niestety, ale akurat w tym wypadku jeszcze jest trochę czasa ostateczną decyzję, która myślę wkrótce się pojawiCo decyduje o awansie do II etapu konkursu w przypadku równej ilości punktów dwóch lub więcej uczestników ?
Proponuje aby o awansie w pierwszej kolejności decydowały ilości trafionych (w całości typów) meczy, a takie już są co zauważyłem....Właśnie sam nad tym myślałem i do końca jeszcze nie wiemy niestety, ale akurat w tym wypadku jeszcze jest trochę czasa ostateczną decyzję, która myślę wkrótce się pojawi
Pozdro
W miarę możliwości postaram się to wykonać tak aby było np. co 2 kolejki, bo proszę mi uwieżyć, że z dnia na dzień na pewno nie zdąrzę z wykonaniem tabeli. Jednakze nie mogę zapewnic czy tak faktycznie będzie.Mam pytanie, czy klasyfikacja generalna (tabela) będzie aktualizowana tylko po wszystkich meczach grupowych czy może częściej?