Zapraszam do przeczytania regulaminu konkursu. Tam jest napisane, że sytuacja ta dotyczy I etapu konkursu tj. rozgrywek fazy grupowej Euro 2008. Wtedy i tylko wtedy użytkownik dwukrotnie nie moze odebrac nagrody dziennej. Owszem moze zdarzyc się tak, ze jeden ze zwycięzców jednego z dni fazy grupowej moze zostac zwycięzcą całej zabawy, a dokladniej II etapu rozgrywek, w ktorym uczestniczyło będzie "20" najlepszych typerów pierwszej rundy.Maciekpoland:
Sutek ja to rozumiem ze mozna wygrac jedna nagrode dnia ale jesli np wygram nagrode dnia a potem przejde dalem i wygram "I miejsce w klasyfikacji generalnej (po całym konkursie) - otrzymuje 150 zł" to wynikalo by z tego ze mozna jednak kilka nagrod wygrac:smile:
Nic nie stoi na przeszkodzie W regulaminie jest napisane, że tematy konkursowe będą zakładane przynajmniej na dzień przed rozpoczęciem typowanych spotkań i nie jest powiedziane, że będzie to za dzień, dwa czy też trzy. Poza tym moderator nie zawsze jest na forum. Dla przykładu ja niedwno wróciłem do domu i jak się pojawiłem to odpowiedni temat założyłem.Pozostaw sobie tę demagogię. Tu nie chodzi o to czy mi coś pasuje czy nie, tylko jestem ciekaw. Jestem ciekaw co stało na miejscu by założyć temat na przykład 2 dni wcześniej.