sry za post pod postem ... ale moj post dokaldnie powinien znajdowac sie
pod postem szopcia... ( 06-06-2008, 10:22 #79 szopcio)
a nad postem Simonsa (06-06-2008, 10:31 #80 SimonS)
ja dałem post około godziny 10:22-23...
jka można prośiłbym o zmiane. Oddałem typy wczoraj po 23 i na drugie spotkanie niemcy-POLSKA nie udzieliłem odpowiedzi.
7.W której połowie padnie więcej bramek-2 EDIT: Wczoraj było pisane że nie będzie możliwa zmiana typu, przykro mi
Właśnie sam nad tym myślałem i do końca jeszcze nie wiemy niestety, ale akurat w tym wypadku jeszcze jest trochę czasa ostateczną decyzję, która myślę wkrótce się pojawi
Pozdro
Właśnie sam nad tym myślałem i do końca jeszcze nie wiemy niestety, ale akurat w tym wypadku jeszcze jest trochę czasa ostateczną decyzję, która myślę wkrótce się pojawi
A ja mam pytanko, bo jednak mam wątpliwości...
Typ można oddać zanim rozpocznie się spotkanie, tak?
Czyli jak ja wczoraj się spóźniłem na Szwajcaria - Czechy, to Turcja - Portugalia, mogłem spokojnie typować prawda?
Bananek, właśnie nie wiedziałem co z tym zrobic i uznałem że do kiedy temat jest otwarty można typowac, oczywiście do tej pory gdy mecz się nie zacznie
kurde teraz dopiero zauważyłem moje gapiostwo - na dziś miało być po równo w każdej połowie niemcy-polska...
mam nadzieję że nie zdyskwalifikujecie tego za błąd logiczny... :/
W miarę możliwości postaram się to wykonać tak aby było np. co 2 kolejki, bo proszę mi uwieżyć, że z dnia na dzień na pewno nie zdąrzę z wykonaniem tabeli. Jednakze nie mogę zapewnic czy tak faktycznie będzie.
Witam w meczu Austria - Chorwacja w typie kto będzie prowadził po pierwszej połowie postawiłem na Chorwatów i niedoliczono mi punktu a o ile mnie pamięć niemyli Chorwacja prowadziła po 1 połowie ???? pozdrawiam
No i niestety mnie też sie wkradł błąd logiczny
w temacie 9 czerwca: Rumunia - Francja | Holandia - Włochy
post nr 16
Pierwsze spotkanie: Rumunia - Francja
5. Dokładny wynik - 0:2
6. Dokładny wynik do przerwy - 0:2
7. W której połowie padnie więcej bramek ? - w drugiej powinno być w pierwszej