Ludzie przestańcie o wszystko obwiniać modów i innych skoro sami nie potraficie dopilnować prostej rzeczy. Przepisujecie, kopiujecie bezmyślnie numer kolejki , która jest już za wami. Jak to możliwe ja się pytam. Czy to moja wina , że nawet nie popatrzyliście na pierwszą stronę poprawnie gdzie nawet POGRUBIONĄ czcionką jest napisane która kolejka i kto z kim rywalizuje. Wnioskuję poniekąd, że niektórzy przepisali bezmyślnie bo nie popatrzyli, że poprzednia kolejka np. nie została przez moda edytowana na pierwszej stronie i posłużyli się nieedytowaną kolejką jako kolejką bieżącą i stąd ten błąd albo są bez urazy po prostu ślepi. Na dodatek niektórzy nawet kopiowali swoich poprzednich rywali do kolejnej kolejki. Tego już w ogóle nie rozumiem , pomijając , że to było wszystko chyba nawet na tej samej stronie.
To ze strony niektórych userów wychodzi niedbałość, niekompetencja i niechlujność i niedopatrzenie.
Rozumiem , że czasami jest mało czasu ale jeżeli mam mało czasu to albo robię to wtedy kiedy mam czas i poświęcam te 10min na dobór typów i np. wklejam do notatnika albo MS Worda , zapisuję i wklejam wtedy kiedy jest to wskazane bez szaleństwa , że zaraz koniec a ja nie mam typów. A jeżeli nie możecie znaleźć czasu to nie trzeba było akceptować regulaminu albo przestać typować w trakcie i by było po sprawie a nie pieprzyć o duchu gry skoro niektórym nawet się nie chcę poprawnie numeru kolejki wpisać lub wkleić bo przecież za dużo roboty przy napisaniu kilku wyrazów będzie.
Wykażcie trochę więcej samodyscypliny i chęci do poprawnego typowania i znalezienia kilku minut czasu a nie zalewajcie tego tematu wielkim żalem , że źle jest coś w waszym poście.