assitalia
Użytkownik
I co w związku z tym? Bo chyba nie rozumiem.5 liga
gracz coolmen7
ma praktycznie identyczne typy jak gracz wczesniej, nawet tak samo ułożone...
Dla mnie lekko dziwny zbieg okoliczności....
Zmieniony tylko typ na Anglie...
I co w związku z tym? Bo chyba nie rozumiem.5 liga
gracz coolmen7
ma praktycznie identyczne typy jak gracz wczesniej, nawet tak samo ułożone...
Dla mnie lekko dziwny zbieg okoliczności....
Zmieniony tylko typ na Anglie...
Nikt nie zabronił kopiowania typów. Jeśli ktoś jest nieuczciwy i jest leniem to kopiuje typy. Ot cała filozofia.to nie kopia?
bo dla mnie dziwne ze akurat te same typy ta sama kolejnosc
Można grac linie under/over inne niż tradycyjna 2,5, ale w gre wchodzi tylko 1,5 i 3,5 bez żadnych zwrotów typu linia 2 i mamy zwrot.
No to jak jest z tymi overami panie robson? ;]
A powiedz mi, jak to oficjalnie udowodnić?to nie kopia?
bo dla mnie dziwne ze akurat te same typy ta sama kolejnosc
Pan robson też się może czasem pomylić..No to jak jest z tymi overami panie robson? ;]
Kiedy bedzie trwała 4 kolejka Ligi Mistrzów grupowej u nas w konkursie odbywac się będą mecze 1/4 finału.Witam. Mam pytanko. Jeśli w trakcie jedej kolejki Ligi Mistrzów, rozegramy 2-wie konkursowe tzn, że skończymy wcześniej ? Czy tak czy będziemy czekać np. na półfinał; na finał itd. ?
LIGA 4:Jakis blad musial sie wkrasc, poniewaz po 9kolejkach wyszlo mi, ze mam 24pkt.
Jeszcze mam takie jedno pytanie: Poniewaz w 10 kolejce moje ako wyszlo 0(nic nie trafilem), a moj konkurent nie typowal tak wiec on dostanie -3pkt, a ja dostane te +3pkt czy jak?
A szans na 1 miejsce w lidze już nie masz?mam 13 miejsce po 9 kolejce i teraz takie pytanie jezeli bede dalej typował to po co ??? po jakas koszulke????
nie rozumiem tego trzeba było odrazu zrobic eliminacje do 9 kolejki i od tej 9 rozlosowac na LM i LE heh dla mnie ten konkurs zrobił sie smieszny , nie z tego powodu ze nie wygrałem ale z tego ze jest on zle zrobiony i sformułowany co do awansów na LM i LE!!!
Az jest chec zbanowania w takich momentach.mam 13 miejsce po 9 kolejce i teraz takie pytanie jezeli bede dalej typował to po co ??? po jakas koszulke????
nie rozumiem tego trzeba było odrazu zrobic eliminacje do 9 kolejki i od tej 9 rozlosowac na LM i LE heh dla mnie ten konkurs zrobił sie smieszny , nie z tego powodu ze nie wygrałem ale z tego ze jest on zle zrobiony i sformułowany co do awansów na LM i LE!!!
No to po co się zapisywałęś w ogóle jak się zrobił śmieszny?mam 13 miejsce po 9 kolejce i teraz takie pytanie jezeli bede dalej typował to po co ??? po jakas koszulke????
poczytaj regulamin kolgo...ok sorki to chyba czegoś nie kumam heh narobiłem szumu
po 9 kolejce jest awans do LM i LE , te grupy ktore sa juz utworzone moga jeszce sie zminic? np moim awansem do LE bo udało mi sie fuksem dotrzeć na 8 miejsce?
w takim razie kiedy jest ostatnia kolejka by miec mozliwosc jeszcze awansowania? 15?
bo ja zrozumiałem ze jak teraz sa grupy podzielone to juz tak zostanie i nikt juz nie awansuje ani nikt nie spadnie , jezeli zle myslałem to wielkie "przepraszam" no ostro sie zrobiło ;P