>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, niejasności

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
sory ale to chora logika...
Po to sa modzi przydzieleni zeby obliczac itp

A nie kazdy zainteresowany sam manualnie musi liczyc...
JEszcze jakies porblemy masz ??

A userzy są od poprawnego podawania typów konkursowych i co , jakoś tego paru delikwentów nie poprawiło spełniac więc czep się sam siebie. Pozdro

dfrugo 140

dfrugo

Użytkownik
W lidze 3 moje typy na 7 i 8 kolejke przekazałme wcześniej do jednego z moderatorów ponieważ miałem wyjazd. Mam nadzieje że zostaną uwzględnione i niezapomniane ????

dfrugo 140

dfrugo

Użytkownik
Szaunje prace moderatorów ale czy mógłbym prosić o sprawdzenie dokładne. Miałem 15pkt a teraz mam 9;p Nie wiem też czy moje typy na 7 i 8 kolejke zostały podliczone bo nie ma pokazanych ich w ogólnym zestawieniu a zostawiłem je u jednego z moderatorów. Pozdrawiam

snajper 322

snajper

Forum VIP
Szaunje prace moderatorów ale czy mógłbym prosić o sprawdzenie dokładne. Miałem 15pkt a teraz mam 9;p Nie wiem też czy moje typy na 7 i 8 kolejke zostały podliczone bo nie ma pokazanych ich w ogólnym zestawieniu a zostawiłem je u jednego z moderatorów. Pozdrawiam
No nie ma typow -3pkt, pisz do moderatora ktoremu podales te typy

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
da rade poprawić numer kolejki ? wszystko jest ok, przeciwnik, typy, kursy, ako itd. ale kopiowałem sobie wzór i zapomniałem zmienić numer kolejki :/

simons 646

simons

Forum VIP
Można grać handicapy trzydrogowe? Nigdzie nie jest napisane, że nie, ale wolę zapytać.
Co to znaczy handicap trzydrogowy ? -_-
Handicapy mozna grac, byle nie takie gdzie sa zwroty. zreszta nawet nie wiem czy takei unibet ma w ofercie (ze zwrotami)
A jezeli 3drogowy chodzi Ci o &quot;normlany handicap +1 gdzie do wyboru jest 1x2 to jak najbardziej.

simons 646

simons

Forum VIP
Bardzo proszę o poinformowaniu mojego przeciwnika kris6891 ,że ma zero punktów bo podał typy do przerwy, a regulamin tego zabrania.
Nie przejmuj sie, na pewno osba podliczajaca Twoja lige zwroci na to uwage i przy podliczaniu bedzie odpowiednie AKO ???? (czyli 0 jezeli pdoal wszystko do polowy)

simons 646

simons

Forum VIP
Będzie kolejna edycja uczty ? ;)
Uczta wzbudzila spore zainteresowanie. Poki co nawet nie dotarlismy do jej polowy, takze radze zajac sie obecna edycja i nie &quot;zalamywac&quot; sie mala iloscia punktow, tylko grac do konca bo zaledwie 9 kolejek za nami.
A co do nastepnej edycji to poczekajmy az ta sie zakonczy, ale mysle ze jezeli bedzie sponsor to jak najbardziej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom